Witas Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 O wlasnie Matys to macie kolejna okazje do wyjazdu jeszcze w tym sezonie :] Szukamy chetnych na trase asfaltowa, bo asmo i bestia pewnie na szutr pojada (szuter?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ja wstępnie tak. może w końcu nic mi nie wyleci :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Na pyrkę obowiązkowo :) najprawdopodobniej teren ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 siem juz zapisalem na pyracza :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam motonitów z Leszna i okolic! Mieszkam w Bojanowie, więc do zobaczenia na trasie :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 odnosnie pyrki witas bardzo chetnie ale wszystko bedzie zalezalo od najblizszej niedzieli...moze sie okazac ze nie bedzie maszyny.....dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Hejka, Jesli chodzi o Pyrke, to ja nie jade. Po pierwsze znowu jestem bez moto:P Nie wazne, chyba juz szkoda slow. No chyba, ze gdzies dla mnie miejsce znajdzie. Ale z drugiej strony nie znam jeszcze swojego planu, wiec nie wiem kiedy bede miala zjazd. Witas, jak dla mnie poprawna forma bedzie: pewnie na szuter pojada. Ale reki sobie nie dam uciac. Latwiej byloby napisac, ze pewnie wybiora droge szutrowa:) :icon_rolleyes: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witajcie, ja niestety nie jadę, wypada mi wtedy pierwszy zjazd na uczelni. Pozdro Podobno w ten weekend jest zlot w Świdnicy, może byśmy się tam garnęli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No dobra, jadę jutro ok. 9:00 z paroma osobami z Rawicza i Bojanowa na zlot do Świdnicy, jak by ktoś chciał jechać to dajcie znać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zapisalem sie na pyrke :) mam nadzieje ze CR dozyje 12go :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 w piątek do Bojanowa na 17:00 kto planuje być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mysle ze dam rade w piatek, ale nic nie obiecuje bo w sobote rano jade na wesele do warszawy i nie wiem czy nie bede musial pomoc pakowac rzeczy i dogadywac sie na ostatnia chwile :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 w piątek do Bojanowa na 17:00 kto planuje być? ja punkt 17 koncze prace ;/ troche nie wypal ;/chyba ze na 18 bym dojechal Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja mogę być o 17 w piątek na rynku. Jak narazie odchorowuje zlot w Świdnicy (zmarzłem jak diabli jak wracałem w niedziele) , ale warto było być , fajny zlot , kapela rammstein (podróba z czech ) nawet im wychodziło no i 2 panienki rozbierające się (czeszki - gorące babki :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Niestety mnie nie bedzie, poniewaz juz w piatek jednak jedziemy do warszawy.Udanej eskorty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi