MYCIOR Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) To co Ty chcesz kupic ????Poza tym ............ zostaje Ci jeszcze kilka rzeczy do zamiany z prawej na lewa Ja znalazlem przewoznika za 100 funtow a na forum jakis kolega oglaszal sie ze dla forumowiczow zejdzie do 90, tylko musisz przegladanac tematy bo nie wiem gdzie to bylo :icon_biggrin: ciiiiiiii te 90 to było tylko dla ciebie :icon_twisted: , ale to stara Historia i juz średnio aktualna. Wiekszośc przewozników co wożą paczki do polski przewiezie ci za 100f ,poszukaj ogłoszeń w necie jest duży wybór. no jakbyś miął namiary to chetnie pogadam z tym przewoznikiem.Z tego co ja szukałem to za 140 bedzie najtaniej i to za jakies moto typu naked. Jak juz chcesz cos konkretnego w owiewkach albo chroma albo goldasa to sobie 180-250 liczą. No ale szukałem ponad z 8 miechów temu, wiec moze coś sie zmieniło. Edytowane 3 Lipca 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ciiiiiiii te 90 to było tylko dla ciebie :icon_twisted: , ale to stara Historia i juz średnio aktualna. Aaaaaaaaaaaaaa to nie widzialem ze to mnie taki zaszczyt dostapił :icon_biggrin: :icon_razz: A jak srednio aktualna bo byc moze cus sie szykuje ??? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja szukałem w google i było dużo ogłoszeń o transport z angli , z okolic Londynu za transport auta zapłaciłem 300f a jak sie pytałem ile za moto to mówił że około 100f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Witam ponownieMam transport moto do PL- poczatkiem wrzesnia (5 wrzesnia) i mam miejsce na 3 moto. Transport z UK do PL - 100 funtów.Moto trzeba by dostarczyć do mnie do CAMBRIDGE w UK i do odebrania bedzie na podkarpaciu, lub moge w cenie podwieść moto tak max 250 km w obrębie TARNOWA(bo dalej mi sie nie chce jechać) cale info tuhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...64585&hl=anglii Jak kogoś interesuje to info na PW. pzdr Edytowane 28 Lipca 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Mycior jakbys znowu jechał to daj znac bo chyba będe miał dwukołowa paczuszkę do zabrania z UK (zero owiewek - czysta koza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 narazie to nic si enie klaruje - najwczeniej to kwiecień, ale to tez nic pewnego. Jak bede coś organizował to dam cynk na forum i na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigOgr Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 chcialem odswiezyc watek, bo sprawda dla mnie jak najbardziej aktualna :icon_mrgreen:Czy ktos ma moze akies namiary na gieldy gdzie mozna byzki tanio w miare kupic lub czesci?Wiem, ze sie konkurencji niep odpowiada, ale moze ktos sie zlituje i pomoze....ceny sa tansz jak u nas i przy odrobinie uporu, czasu i szczescia mozna kupic niezly, nierozbity motorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jak juz wczesniej wspomieli moi przedmowcy, najleprzym miejscem na znalezienie moto w Anglii jest "Mototrader".Jest tam duzo ofert.Rowniez w tygodniku "MCN" jest duzo fert.Obie gazetki maja swoje stronki inernetowe.:www.mototrader.co.uk , www.motorcyclenews.com . Jesli jestes na miejscu, to mozna rowniez znalezc oferty w lokalnych gazetach no i na Ebay'u.Ceny sa zblizone do polskich, ale mozesz trafic na maszyny tansze niz w kraju w zaleznosci od modelu.Jesli znajdziesz motor ktory Cie interesuje i cena nie jest zbyt okazyjna, to zawsze mozesz sie targowac.Cena funta rowniez dziala na Twoja korzysc.Sam szukam sprzeta dla siebie, czegos do turystyki i codziennego uzytku.Mysle, o Bandit 1200 albo o Diversion 900.Co do stanu motocykla, to roznie to bywa, podobnie jak w Polsce.Ostatnio kupilem Diversion 600 za £300 ale trzebabylo wlozyc w niego troche pracy i kasy, zeby go przywrocic do porzadku.Jesli sie dobrze rozejrzysz, to na pewno cos znajdziesz. Powodzenia Kaczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcbr Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ZASTANAWIAM SIĘ NAD KUPNEM MOTOCYKLA Z ANGLII. NA JAKICH AUKCJACH MAM SIĘ ROZEJRZEĆ?? CO POLECACIE?? NA CO MAM ZWRACAĆ UWAGĘ?? MIAŁEM JUŻ GSXR 600 K1 Z ANGLII I BYŁEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONY, SZKODA, ŻE POSZEDŁ DO KASACJI PO WYPADKU :banghead: PROSZĘ O SUGESTIE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ZASTANAWIAM SIĘ NAD KUPNEM MOTOCYKLA Z ANGLII. NA JAKICH AUKCJACH MAM SIĘ ROZEJRZEĆ?? CO POLECACIE?? NA CO MAM ZWRACAĆ UWAGĘ?? MIAŁEM JUŻ GSXR 600 K1 Z ANGLII I BYŁEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONY, SZKODA, ŻE POSZEDŁ DO KASACJI PO WYPADKU :banghead: PROSZĘ O SUGESTIE :biggrin: Ebay.UK,,Autotrader,,Gumtree..W Autotrader ceny są juz ostateczne czyli -nie kto da wiecej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Kupiłem pare pojazdów z Autotradera i zawsze coś wytargowałem. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 http://www.motorcyclenews.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcbr Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a może ma ktoś jakieś fajne stronki w UK z motorkami po delikatnych szlifach, bo takie by mnie też interesowały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a może ma ktoś jakieś fajne stronki w UK z motorkami po delikatnych szlifach, bo takie by mnie też interesowały :) W UK motocykle po szlifie przeważnie trafiają na szrott. A ze stron z motocyklami to jeszcze polecam: http://www.ukbike.com/default.aspx Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcbr Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 zastanawia mnie gdzie kupują tzw. handlarze w Anglii motocykle i sprzedają często w dobrych cenach, a wiadomo, że muszą zarobić na tym wszystkim, także cena zakupu takiego motocykla nie może wysoka. Jak patrze po aukcjach, które mi podrzuciliście jakoś szału cenowego nie widzę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi