heniek128 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 A ja jak zdałem na A to egzaminator powiedział że pewnie będe jednym z tych dawców:P Wczesniej trochę się popisywałem umiejętnościami bo miałem już wczesniej zrobioną kat A1 i trochę starzu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja mam takie pytanko:- ile jest pytań jesli chodzi o teorie w przypadku zdawania A1?- czy po zdaniu A1 i potem jak bede chciał zrobic A to musze jeszcze raz pisac teorie?- ile godzin jezdzi sie po miescie? A i gratki dla wszystkich co zdali ;) Ja startuje w sierpniu :P Pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Pytan jest 18,no i masz 30godzin teorii 20 jazdy po miescie i po placu :)Ja zaczełem chodzic jakies 3tygodnie temu na prawko A1.i czekam tylko az snieg do konca stopnieje i jazda na miasto :P..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Dzieki Stachu za odpowiedz, ja w sierpniu bede podchodził, przeraża mnie tylko koszt - 1100zł :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja zaczełem chodzic jakies 3tygodnie temu na prawko A1.i czekam tylko az snieg do konca stopnieje i jazda na miasto Ja mam dokładnie to samo. Ile jeszcze trzeba czekać? Ja już w pon. chciałbym w końcu to wyjeżdzać... :P I tak początki są na placu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 umnie kosztuje 800zł :P mi powiedział gosciu ze tak w marcu juz bedzie mozna jeździc ;) wiec naraze musze chodzic na teorie ;)..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Dzieki Stachu za odpowiedz, ja w sierpniu bede podchodził, przeraża mnie tylko koszt - 1100zł Co tak dużo, ja za kat A płace 600 zł plus koszty egzaminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_PIOTREK_ Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam! Gratuluje! Kiedy ja zdawałem prawo jazdy (to było we wrześniu 2004) to za kurs płaciłem 450 zł. Miałem już wtedy B od ponad roku. Na egzaminie wszystko jakoś szło, chociaż runde zapoznawczą robiłem długo, bo motocykl z ośrodka całkiem inaczej się prowadziło niż ten z kursu (mimo że obie to HONDY SR - na kursie biedniejsza wersja: brak tarczy, obrotomierza, starszy model, inna masa...).Ale prawdziwy szok przyszedł po objechaniu placu. Instruktor mówi:- Ma Pan prawojazdy.A ja na to:- Tak. Mam od ponad roku kat. B.A on:- Nie, nie. Ma Pan już kat. A (bez jazdy na mieście!).Potem pytał czy mam już motocykl i jeszce trochę pogadaliśmy (chociaż nie mam znajomych w WORD :P) Na koniec podałem mu rękę i z uśmiechem na ustach wracałem do domu. Zdawałem w Opolu. Pozdrawiam i jeszce raz gratuluję. Do zobaczenia na trasie... Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 takie małe pytanko ??mam juz kategorie B , czy bede musiał płacic przy zamianie prawka z kategori B n kwitek na kat A i B ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jak najbardziej! Bez biurokracji się nie obejdzie i te 70 pln + znaczki skarbowe trzeba wyłożyć, w kolejce swoje wystać i tyle...Życzę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 gnojki, na kazdym kroku kase ściągają, raz juz za prawko zapłaciłem i powinien być już koniec, najwyżej jakies 10 zł nie wiecej ;) To co najlepsze to za rok chce zrobic kwity na cięzarówke, znowu bede musial kase na zmiane prawka wyłożyć :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ha, to kiepsko sobie to ustaliłeś. Trzeba było robić wszystko na raz. Mają rację Ci, którzy robią razem dwie kategorie (A+B), dzięki temu oszczędzą sobie trochę kasy i czasu spędzonego w urzędach. Ja też zrobiłam głupi błąd - wymieniłam sobie stare prawko na nowe a po pół roku dodałam kategorię A, no i była powtórka z rozrywki. I oczywiście wizyta w kasie urzędu :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 kasa na becikowe sie z kosmosu im nie weźmie, dopuki u władz bedziemy mieli kupę idiotów i złodzieji nic sie nie zmieni... :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 dopókiu władz bedziemy mieli kupę idiotów i złodzieji nic sie nie zmieni... A tak będzie cały czas! Prawie każdy jak sie dopcha do władzy to dostaje małpiego rozumu, a później trzeba robić "niewielkie" poprawki z zeznaniu majątkowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 a później trzeba robić "niewielkie" poprawki z zeznaniu majątkowym...Żeby tylko niewielki... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi