rozek Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 no baa...moja udało się wyciągnąć 70 we dwie osoby :] na dwojce ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 bez przesady ;P na 3 :):D na 2 o ile dobrze pamiętam było cos ponad 50:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Pamiętam jak mierzyliśmy i się nalewaliśmy że mój T1 na III idzie tyle co twój ogarek na II :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 no mój ogarek szedł na II nawet troche więcej niz moja suczka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jawki to w ogóle są kozackie sprzęty i tyle. Niejeden już sie ździwił co one potrafią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ja ostanio sciagalem sie z jafką kros (ja na dt 80) i niedałem rady.... qrde ma ten sprzet buta ... chcialbym kiedys miec takie cos.,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 może to była ta jawka 90?? ;P one miały chyba z 15Hp ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Bo jawki to są złą sławą owiane :-) i jakoś tak każdemu kojaży się jawka ze złomem :? , moja jawka na 2 idzie 49 :) a zębatke mam z przodu 12 , także po zmianie na 13 poszła by więcej ;) ale prędkosć na 2 biegu jest mało wazna ;) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale prędkosć na 2 biegu jest mało wazna ;) :-)No dokładnie. W końcu jest jeszce trójeczka :) Za nic w świecie niezamieniłbym jawki na simsona czy coś innego. JAWKA 4 LIFE - JAWKA 4 EVER :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 jawka spoko sprzęt.. ale nie załuje że zmieniłem jawke na suzuki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jawki to w ogóle są kozackie sprzęty i tyle. Niejeden już sie ździwił co one potrafią... no tak' date=' szczegolnie te przerobione na stritfajtera nie ? :) Za nic w świecie niezamieniłbym jawki na simsona czy coś innego. JAWKA 4 LIFE - JAWKA 4 EVER Jawke wspominam swietnie, nigdy jej nie zapomne, byl to dobry wybor na pierwszy sprzet ale prawda jest taka ze to wogole nie jedzie ;) na kazdym biegu trzeba krecic do konca bo inaczej po wrzuceniu nastepnego biegu nie dala by rady ciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 no tak' date=' szczegolnie te przerobione na stritfajtera nie ? :) [/quote']No ba ! Hehe... Co do ciągnęcia z różnych biegów, to ja swojej jawie niemam nic do zarzucenia. Na dwójce smiało moge jechać od 15-50 i przyśpiesza bardzo dobrze. Natomiast na trójce moge jeździć z prędkosciami od 25 do niewiem ilu- jechałem 70 ale ona chciała wiecej :twisted: Ale musze przyznać że do bardzo dynamicznej jazdy trzeba ją troche przypałować (teraz mam z11) Więc dwójke zapinam przy 25km/h, a trójke przy 45 z groszami. U mnie jest to najbardziej dynamiczne przyśpieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale gupoty gadacie. W jawce nietrzeba wogule krecic mozna ruszyc z trjki ito nieurzywajac sprzegla :lol: :) JAk to wam niepowiem boto moja tajemnica. A co do jafki stitfajter to powiem ze kumpel ma i wszystkie panienki na niego leca. Tymbardziej jak zrobi przygazuwke pod disco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 A co do jafki stitfajter to powiem ze kumpel ma i wszystkie panienki na niego leca. Tymbardziej jak zrobi przygazuwke pod disco ... wiesz w większych miastach jest inaczej... tam panienki nie oglądają się za sprzętami >600 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Tymbardziej jak zrobi przygazuwke pod disco ...Ale wiocha :-) Bueheheheheh :-D Nie pod ''disco'',disco to w mieście...na wsi to ''przytupanka'' w rytm starego techno,a 99% podpiera ściane bo są tak nagrzani-jak dzikie kozy,jak szpadle... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi