Tomek Kulik Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Wueska nie wygląda na trupowatą, jedynie koleś ma buty dobre do gry w siatkę, a nie na motocykl. Jakiekolwiek glany byłyby sto razy lepsze. Orzeszek też jest lepszy niż jego brak.Co do wstydu pod blokiem, to kompleksy i liczenie się ze zdaniem kolegów są do dupy, a nie fakt dosiadania WSK.Naście lat temu robiłem podobne wygłupy komarkiem (złamał się :cry: ) i wueską. Nie wypieram się tego. Tak samo jak nie wypieram się tego że jeździłem bez kasku, w szortach i sandałach, strzelałem z karbidu, chodziłem na czereśnie, itd.Pier*Dziękuję Bogu za to że dał mi przeżyć dzieciństwo bez doznania kalectwa, nie popieram durnot, jednak nie zapomniał wół jak cielęciem był. * - Dominik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Chlopak pewno wolaby polatac na nowej YZ, ma jakas tam pasje i chce jej sie oddac na byle czym, ale greedo ktory mnie coraz bardziej wku**a nie rozumie tego, nierozumie tez mojego taty ktory dawno temu chcial miec 3 konie w komarku :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie długo będą zdjęcia WSK 125 lelek mojego kuzyna :evil: Przytka co niektórych :D WSK jest dobra do wszystkiego !! Fajnie sie nią jeździ, mało pali i ma bardzo fajnie ułożoną harakterystyke idalna na miasto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 WSK jest dobra do wszystkiego !! Fajnie sie nią jeździ' date=' mało pali[/quote'] Popieram, WSK to dobry sprzęt za mała kase, części tez są tanie :P Miałem WSKi 2 i nie wstydziłem sie z nimi iść600m przez centrum żeby dojsć na pola żeby sobie pojeździć :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomash Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Jak by nie patrzeć WSK to kawałek naszej polskiej historii, jeśli dobrze zrobiona i zadbana to należy się szacunek jak dla każdego weterana. Mi osobiscie podoba się Kobuz - taki sentyment mam - i nie miałbym nic przeciwko, żeby mieć w garażu dobrze utrzymany egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 tomasz kolega sprzedaje kobuza chce za niego 1 000zł :) Zdjęcia pooglądajcie na www.polmot.skip.pl lelek jest mojego kuzyna, Ten kobuz to jest łysego(thebaldone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 hahaha, a skąd wy wiecie jakie on ma pasje? Moze zaraz stworzycie jego portret psychologiczny, przybliżycie uczucia jakie go owładnęły podczas tego kaskaderskiego lotu na WSK Enduro? :-D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 no i w tym momęcie jestem debilem bo niekapuje twojego postu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomash Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Jak robiłem kurs na prawko, to jeden z instruktorów, u których sie uczyłem (w sumie trzech obleciałem :D ) miał w kantorku 4 WSKi. Dwie normalnie służyły do nauki jazdy, jedna w trakcie odrestaurowywania, a jedną, szczególnie dopieszczoną sam jeździł i nie miał z tego tytułu żadnych kompleksów. Maszynka paliła od jednego kopa, lakier błyszczący jak za nowości, wszystko kompletne, żadnej prowizorki. Zabawnie to musiało wyglądać na mieście: przejety kursant na yamaszce (dwa dni przed egzaminem!) a za nim popyrkuje sobie wyluzowany gość na wuesce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 nie wiem czego sie tu wstydzic WSK jak WSK to tez motor, zresztat jak zalozy sie kask to tak Cie nikt nie widzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Czy jeździć WSKą to wstyd?NIE Moje zdanie jest takie. Te motocykle dostają sie w ręce nieodpowiednich ludzi. ta WSK wcale nie wygląda na trupowatą Poczekaj niedługo wiesniak w dresie weźmie spawarke i przerobi ją na swego wymarzonego crossa.Szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Czy jeździć WSKą to wstyd?NIE Moje zdanie jest takie. Te motocykle dostają sie w ręce nieodpowiednich ludzi. ta WSK wcale nie wygląda na trupowatą Poczekaj niedługo wiesniak w dresie weźmie spawarke i przerobi ją na swego wymarzonego crossa.Szkoda gadać. m.in. o to mi chodziło. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyskotekowiec Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Fotomontaż, na tym zdjęciu widać jak program wyciął kilka żeberek w cylindrze, źle obrysował szprychy, ta wsk by nawet nie ruszyła w tym piachu, a co dopiero się tak rozpędzić... http://www.bikepics.com/pictures/361140/ -przynajmniej takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Toz to przecie zdjecia z konta naszego forumowego kumpla- HORMONA, moze jego zapytajmy co o tym mysli ??:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Fotomontaż, na tym zdjęciu widać jak program wyciął kilka żeberek w cylindrze, źle obrysował szprychy, ta wsk by nawet nie ruszyła w tym piachu, a co dopiero się tak rozpędzić... http://www.bikepics.com/pictures/361140/ -przynajmniej takie jest moje zdanie A moje zdanie jest takie że to wiejski sprzęt kaskaderski i kogo obchodzi że pare szprych się urwało?? A po co żebra. Na razie chłodzi :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi