tomek9 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No to nie wiesz Ukasz że przeglądy są o kant dupy rozbić. Jedziesz na przegląd to fachman pyta tylko ile to ma koni i ile ciągnie do setki. Najwyżej sprawdzi numery silnika i po ptakach. Gdyby jednak i normy hałasu zaczęli nagle na przeglądach sprawdzać to jest i na to sposób. Wystarczy mie dwa komplety końcówek wydechów :evil: Ja tam mam do duki w zapasie drugi komplet skuterowo pierdzących wydechów na czarną godzinę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 no sciema wyszla.. ja to nawet nie wiem za specjalnie jak inaczej dojechac na skwer.. to jezdzilem standardowo.. poki co niktmnei nei zatrzymal...co za debilizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A jak jechałem ostatnio tam z Gdańszczanami i powiedzialem ze stoi znak zakazu wjazdu motocykli to się ze mnie śmiali, że warszawiak sobie coś ubzdurał. A jednak miałem rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Właśnie jechałem przez Świętojańską autem i widziałem ten zakaz wjazdu...Tragedia... zrównali nas do poziomu traktorów , bo zakaz jest podzielony na pół z traktorem :? :-x :evil: Widocznie pozamiejscowi ciągnikami z nieseryjnymi wydechami też szaleli i ścigali się po Świętojańskiej... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Właśnie jechałem przez Świętojańską autem i widziałem ten zakaz wjazdu...Tragedia... zrównali nas do poziomu traktorów , bo zakaz jest podzielony na pół z traktorem :? :-x :evil: Widocznie pozamiejscowi ciągnikami z nieseryjnymi wydechami też szaleli i ścigali się po Świętojańskiej... :| Wiesz ,bo oni robili wyścigi Typu MONSTER TRUCK Te co kiedyś na eurosporcie pokazywali (TE traktory na spidzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 i to w Gdyni. W mieście które się uważa za otwarte dla turystów etc.W ten sposób to jedynie podrzuca tych turystów do Sopotu i Gdańska. A po co ? Po to żeby emeryci na Świętojańskiej mogli się wyspać. Aczkolwiek nie sądzę w to czy dadzą radę się wyspać jak będą im jeździć z drugiej strony od Władka. No... chyba ze ją też zamkną :roll: Brak słow. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A co z tymi, którzy mieszkają lub pracują przy świętojańskiej i mają motocykl?Kolejny debilny zakaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hehe, no nieźle, nieźle.. i ciekawe co teraz - bo mieszkam przy świętojańskiej.. i jak mam niby dojechać do domu? heheheale odjazd... słuchajcie, powiedzcie mi - śmiać sie, czy płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Helmet chyba musisz sie przeprowadzić :-D Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Wystarczy odkrecic pare srubek i znaku nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nie takie parę...Znak jest na każdej krzyżówceTo będzie jakieś 150 000 śrubekAle tak poważnie to wandalizm nic nie da tylko pogorszy sprawę .wtedy powiedzą dopiero jacy są motocykliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jeżeli komuś na sprawie naprawdę zależy, to myślę że najlepiej jest wysłać pocztą zażalenie z zapytaniem o powód ustawienia tego zakazu a następnie zaskarżyć to do NSA (zakładam że odpowiedź będzie pokrętna i głupia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 heh.. byłem przekonany, ze zakaz będzie stało od 10 lutego do urzędu miasta.. a wczoraj wracając do domu spojrzałem w końcu na znaki... i niespodzianka - w kierunku placu kaszubskiego też... będę przemykał między kroplami deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jak zamkną nam jeszcze Skwerek ( Szpaner Plac ;) ) to gdzie my bedziemy śmigac :?: :?: :?: Dla wielu motocyklistów to była obowiazkowa codzienna traska :-D : Szpaner Plac :arrow: Swiętojańska :arrow: Bulwar :!: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Wystarczy odkrecic pare srubek i znaku nie bedzie.. no mówiłem,jedyny dobry sposób protesty to duzo roboty,duzo zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi