Neos Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ...moge sie pochwali ze kilka godzin temu stalem sie wlascicielem Yamahy WR 250F :buttrock: niestety nie mialem jeszcze okazji przejechac sie w terenie ale mysle ze w ciagu 3 dni dojdzie to do skutku 8) motocykl jest w stanie dobrym nawet bardzo dobrym, tylko musze naklejki nowe nakleic bo jedna cos zmienila kolor :? normalnie szaleje z radosci :( i mam jeszcze do was takie pytanie, jaki plyn lac do hlodnicy???? jakis specjalny plyn do motocykli terenowych czy zwykly samochodowy???? aha i fotki macie w podpisie :P sorry ze tak malo ale puzno bylo to juz nie chcialo mi sie cykac, ale niedlugo bedzie wiecej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 gratulacje sprzętu, co można wiecej napisać :buttrock: wypróbuj go... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gratuluje sprzeta. Pewnie spora roznica w mocy wzgledem poprzedniego sprzeta co?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gratuluje pięknego moto! Zycze długich i bezawaryjnych jazd :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Super!! Marze o takim sprzęcie :twisted: . Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Właśnie stałeś się posiadaczem motocykla moich marzeń, czekamy na fotki gdy wr będzie cała w błocie :buttrock::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 no no maszynka ladna, oby byla bez awaryjna;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gratulacje, co by się nie psuła i mocna była :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 GRTAULACJE p.s. mysle o tym moto ale dopiero jak prawko zrobie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gratuluje ! Piekna, czekam na zdjecia z terenu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 No zajebisty motor :evil: zycze milej i bezawaryjnej jazdy... Jak motor to tylko yamaha Jaka to jest ze ja mam ten sam rocznik co ty i tak samo zółtą naklejke na baku :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 najgorsze jest to ze nie mam teraz jak Wr'ki przewiezc, bo do auta juz sie jej nie wepchne... i musze szukac teraz przyczepki :P a terenu do okola domu nie ma :P same mury :evil: takze w terenie to dopiero wyprubuje ja w nastepnym tygodniu :D Gratuluje sprzeta. Pewnie spora roznica w mocy wzgledem poprzedniego sprzeta co?? Niebo a ziemia :P tamten poprzedni to byl raczej taki pierdoped i potem zalowalem ze go kupilem... chociaz kopa mial... ale bylo minelo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No gratulacje w koncu fajny sprzet :evil: Oby sluzyl a ty zebys zdobyl wıelkıe umıejetnoscı w jezdzıe :PPozdrawıam! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 najgorsze jest to ze nie mam teraz jak Wr'ki przewiezc, bo do auta juz sie jej nie wepchne... i musze szukac teraz przyczepki Wypozyczenie przyczepki motocyklowej na dobe kosztuje 25zł takze w sumie nie drogo :evil: . Ja mam gorszy problem z przewozeniem motocykla---> ojciec nie ma haka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja od niedawna mam przyczepke mam hak :P i wozi mnie dziadek najczesciej :evil: a jak gdzies dalej to dojezdzam z moto tylko 15 km do znajomego pakuje moto do niego na przyczepke i z nim smigam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi