RuDeK Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jak to sie wolno ściaga :/ po 5 kb/s :buttrock: :( Jak sie sciągnie to napisze wrażenia :P Edit: filmik taki sobie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a ja ściagnąłem i mam przez ułamek sek szum i gaśnie mi player nie wazne jaki by nie był, winamp, windows media player, vplayer etca kodeki wszystkie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a kodeki wszystkie mam masz ich zaduzo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 nom , najlepiej jest miec jednego dobrego packa , ale tylko jednego , w sumie nie wazne jakiego ja polecam k-lite.Film byl nawet ok ale moglbys pokazac troche wiecej wr-ka, bo tam bylo tylko na gume a mi sie np podobaja zakrety jak dobrze grzebie albo hopy. Stawianie na gume jawy 350 bylo niezle 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ten co jawe stawia to na wsk dopiero wyczynia :buttrock: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 albo hopy. Będą w drugiej czesci ktora juz niedlugo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 juz jest, wysyla sie wlasnie na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Wszystko dziala juz zasysam . A ps ile pliki bede siedziec na tym serwerku ,Tydzien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 juz jest, wysyla sie wlasnie na serwer no to dawaj linka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 no to dawaj linka scheep ma male klopoty, w pewnym momencie sie zacina :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 http://www.yousendit.com/ na tym servisie bedzie chyba miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Pospieszce sie jesteśmy baaardzo ciekawi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 na megaupload jest miesciac od momentu ostatniego zassania, czyli moze tam byc bardzo dlugo:) a wlasnie mam problemy z wyslaniem drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 na tym pierwszym filmie to najlepiej ten klient na jawie 350TS jezdzil,co do husqvarny to moj kumpel na DT125 ciagnal podobnie a tez nigdy nie probowal, po tym co widzie w podpisie to miales Suzuki RM125 a to jak mniemam jest cross wiec chyba powinienes zaprezentowac cos dobrego, no rozumiem moc nie ta sama, ale w koncu zblizona gadacie zebym na DRce skakal po 10 metrow czego zawiecha jak mniemam nie wytrzyjma bo sprzet do tego nie przystosowany, o dlugiej jezdzie na kole nie wspominajac a tu mi z WRka wyjezdzacie i pokazujecie cos co przy odrobinie treningu na DRce moze wygladac tak samo, tylko szkoda sprzegla do stawiania na kolo bo z gazu to nie slyszalem zeby ktos wyrwal DRke, nawet siedzac na bagazniku najlepiej zeby komentowac czyjas jazde pokazcie swoja, bo niektorzy to jak widze naogladali sie za duzo kanalu EXTREME i mysla ze tricki ktore tam widza na motorach po 30tys dolarow mozna zrobic na motorze za 3tys zlotych... pozdro dla kumpla na JAWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No Tomek na jawie jezdzi super na ogarze podbijal z gazu na 1 i wrzucal 2 :evil: (ogar z silnikiem jawki) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi