Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 cholera chce sciągnąć ten film a nie mam jak. PROŚBA DO AUTORA WRZUĆ TO NA JAKIŚ PROSTY W OBSŁUDZE SERWER NP. BIKEPICS ŻEBY WSZSC MOGLI OBEJRZEĆ. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 tez nie potrafie sciagnac odpaliem strone i 10 min czekalem (lecial licznik czasu na dole) w pewnym momencie sie zacina wszystko (predkosc i ilosc sciagnietych danych strony nie filmu i jest koniec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Mi sie zacina przy 126 czegośtam... :? :? :? :? Wrzuć na jakiś ludzki serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (lecial licznik czasu na dole) On jest na gorze po prawej :) PS. Filmik fajny. 8) Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 to zalezy jaka masz przegladarke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 1) wyzuccie te napisy !!! jak dla mnie to wiesniackie Bo to wieśniaki :-D A filmi spoko tylko rafala brakuje on by pokazal jak sie w zakrety wchodzi :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jak na pierwszy filmiki to fajnie. W czym to składaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Bo to wieśniaki :-D Wisniak to ty stary jestes :) FIlmik hmm z wiec tak za szybko leca te poczatkowe napisy :) przejscia sa ok !! A ogólnie Filmik fajny :P DAja chłopaki rade !! PS. WR-ka potrafi troche wiecej ;) A to jest twoje piersze moto ?!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 jak sciagacie i wam sie zacina to polecam sciagnac Flashgetem ... odczekujesz 45 sekund, potem klikasz prawym i "kopiuj adres adnosnika"(nie wiem jak jest w explorerze bo ja uzywam Mozilli) we flashgecie dajesz nowe zadanie, dajesz ok i sciagasz, proste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zacny filmik...zancy :) Hmmm... najbardziej zwrociłem uwage na muzyke - Meallica: Fuel z albumu "S&M" jeden z lepszych albumów Metallicy :P ale dobra to nie wazne :) Filmik na prawde fajny. Nizły był moment jak Karol sypał piachem, wkopał się i ktoś oddał taki dziwny odgłas w stylku "hmmeeyy" ;) Ogolnie... niezle sie oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 No film musze powiedzieć że taki sobie do samych trików nie ma sie za bardzo co doczepić najbardziej mis ie podobało jak ten koleś wszedł na koło tą chyba Jawą 350.Sceny troche za krótkie ale to pewnie dlatego ze to było kręcone aparatem to też tłumaczy jakość.Starajcie sie nie trząść aparatem (bądz kamerą), napisy na początku za szybko sie przesówają musiałem zwolnić żeby je przeczytać.Trzeba było pokazać troche dłuższe sceny (jesli sprzet an to pozwala) to chyba wszystko.Sam nakręciłem kilka wiejskich filmów i kilka porządnich ale ten najlepszy gdzieś mi zaginoł na kasetach (chyba ktoś mi go zmazał :) )Licze ze w przyszłości będą dużo lepsze :] P.S. Kolego na tym enduro chyba DT 125 niech troche poćwiczy bo na taki sprzet ma nie duże umiejętnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 wiesniackie napisy bo ze wsi jestesmy:P, qpa ty sie nie czepiaj rafala bo sam jezdzic nie potrafisz i nie wyzywaj nas od wiesniakow bo tez wiesniak jestes,skladalem w Ulead MediaStudio Pro 6.0,dalem film na bikepics jakis czas temu ale jeszcze nie zostal umieszczony do sciagania nie wiem czemu,nastepny film jak dobrze pojdzie bedzie pod koniec nastepnego tygodnia, beda bączki, skoki (ogolnie motocrossu troszke), bedzie stoppie na mz i inne ciekawe rzeczy,mam nadzieje ze uda nam sie go zrobic :) i dzieki za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 hehe :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Kolego na tym enduro chyba DT 125 niech troche poćwiczy bo na taki sprzet ma nie duże umiejętnosci. gdzie ty tam widzisz dt 8O no chyba ze pomyliles Husqvarne WR 125 z Yamahą DT pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 P.S. Kolego na tym enduro chyba DT 125 niech troche poćwiczy bo na taki sprzet ma nie duże umiejętnosci.OJ kolego chyba pomyliles motor. z tego co ja ogladalem ten film to nie bylo tam zadnej dt'tki tylko husqvarna wr 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi