Priest666 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Dzisiaj około 15stej na trasie Łódź- Stryków .. pierwszy zakręt na wyjeździe z Łodzi była masakra. Przejeżdżałem obok niedługo po wypadku. Dwa motocykle skasowane. Jakieś samochody też. Dwie karetki, pełno policji, straż pożarna.Najgorsze to, że reanimowali motocyklistę na asfalcie. Masakratorski widok. Policja zabraniała się zatrzymywać bo i tak już korek był galanty. Ja i tak odjechałem tylko kawałek i musiałem się zatrzymać i wyluzować.Tą samą trasą miałem jechać w tym samym czasie, gdyby nie padł mi akumulator... więc wsiadłem w puszkę. Wracałem z działki tą samą trasą około 19stej.. to jeszcze samochody usuwali. Ktoś wie coś więcej o tym wypadku? Edytowane 27 Października 2008 przez Priest666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) O 16stej było już tylko ciało w worku i jedna Honda na drodze, totalnie rozbita. Więc chyba nie przeżył... Edytowane 27 Października 2008 przez Sadriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the69x Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Ktoś wie coś więcej o tym wypadku? Słyszałem na CB o tym wypadku, mówili że śmiertelny :/ , nic więcej... edit: Info na temat wypadku :/ Edytowane 27 Października 2008 przez the69x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Wczoraj ok. 17:00 na moście w Górze Kalwarii. Stał rozbity GSX-R - skasowany poteżnie przód, obok stało "chyba" nie ruszone drugie moto, ale widziałem tylko jednego motocyklistę. Była Policja więc już się nie zatrzymywałem. Ktoś coś wie o tym wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 27.10.2008 w nocy, prawdopodobnie kolo 22, bo jak jechalem o 23 to juz pozamiatane bylo, na skrzyzowaniu Ostrobramskiej i Zamienieckiej/Fielfdorfa w Warszawie byl wypadek z udzialem motóra. ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Wczoraj w Legnicy auto z podporządkowanej wjechało w bok skutera z 16 latkiem na pokładzie. Nie ma nigdzie informacji w mediach na ten temat. Wiem o zdarzeniu od mojego ojca, który owego chłopaka operował wczoraj, od godziny 9 do 15. Auto wyrwało mu prawie nogę, trzymała się jedynie na skrawku mięśnia i ścięgna. Niestety, ale najprawdopodobniej ją straci... Kolejny wypadek ze skuterem, tym razem Lubin http://www.lubin.pl/_portal/news/122526740...85_wypadku.html Edytowane 29 Października 2008 przez math1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dzisiaj około 15stej na trasie Łódź- Stryków .. pierwszy zakręt na wyjeździe z Łodzi była masakra. Przejeżdżałem obok niedługo po wypadku. Dwa motocykle skasowane. Jakieś samochody też. Dwie karetki, pełno policji, straż pożarna.Najgorsze to, że reanimowali motocyklistę na asfalcie. Masakratorski widok. Policja zabraniała się zatrzymywać bo i tak już korek był galanty. Ja i tak odjechałem tylko kawałek i musiałem się zatrzymać i wyluzować.Tą samą trasą miałem jechać w tym samym czasie, gdyby nie padł mi akumulator... więc wsiadłem w puszkę. Wracałem z działki tą samą trasą około 19stej.. to jeszcze samochody usuwali.Ktoś wie coś więcej o tym wypadku? Pogrzeb Łukasza w piątek o godzinie 13 na cmentarzu na Kurczakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szark77 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 27.10.2008 w nocy, prawdopodobnie kolo 22, bo jak jechalem o 23 to juz pozamiatane bylo, na skrzyzowaniu Ostrobramskiej i Zamienieckiej/Fielfdorfa w Warszawie byl wypadek z udzialem motóra. ktos cos wie?To chyba mialo miejsce jakos chwile po 20:00, bo jak jechalem tamtedy ok 20:40, to juz bylo po kolizji. Motocylklisty nie widzialem (najprawdopodobniej wtedy juz musiala zabrac go karetka) i nie wiem co sie z nim dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dokładniej między Radomskiem a Piotrkowem, jezdnia w stronę Piotrkowa. Przejeżdżaliśmy tam niedługo po wypadku. Leciał na kole i nagle zetknął się z barierą rozdzielającą jezdnie (nie wiem dlaczego). Nie przeżył. Szczegółów oszczędzę.pzdr "Jadac do Piotrkowa na stunt pokaz jechal na gumie,opadl,złapał shimme i uderzyl w barierki dzielące jedna droge od drugiej" za innym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wipadek na Podlasiu:http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,...ablokowana.html Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jeśli chodzi o moto na ostrobramskiej to motocyklista przejeżdżając ul Fieldorfa na wprost w Zamieniecką na drugiej nitce ul Ostrobramskiej spotkał się z Hummerem. Któryś przejechał na czerwonym i prawdopodobnie motocyklista. Przeżył ale po kilku godzinach w szpitalu amputowano mu nogę. Młody chłopak chyba przed 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Za onet.pl: http://wiadomosci.onet.pl/2700,1855025,dol...ie_lokalne.html W skrócie, przed Polkowicami Ford Focus najechał na motocykl. Po zderzeniu oba pojazdy stanęły w płomieniach. Motocyklista trafił do szpitala. Ktoś coś wie może na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 w okolicach Polkowic (dolny slask) jakis puszkarz przywalil we mgle w motocykliste i go zabil...Ktos cos wiecej wie o tym wypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Chyba o to chodzi wypadek w okolicach Polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Wczoraj około 19.00 Warszawa skrzyżowanie Reymonta i Wólczyńskiej. Skasowane seicento i jakies moto. Stalo juz dwoch motocyklistow i mnostwo gapiow. Mam nadziej ze chlopakowi nic sie nie stalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi