LYsY Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 qrvva jak to wszsytko [cut!] Ile razy to jeszcze napiszesz, kolego? Na razie wysłałeś tego samego posta 9 razy :biggrin: . Naucz się korzystać z forum! pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 WITAM! Przed chwila wrocilem z posterunku policji.Chcialem sobie pojezdzic i po przejechaniu KILKUDZIESIECIU metrow od garazu dostalem uderzenie w bok od jakiegos golfa,ktory nawet sie nie zatrzymal!Dzwonie na policje,a oni kazali mi przyjechac zlozyc zeznania.Mieli do mnie pretensje,ze nie spisalem numerow tego auta!Przeciez to kpiny!Przez 100 metrow robilem co moglem,zeby opanowac motor,a nie rozgladalem sie na tablice.Rury wydechowe do wymiany i puszka tez.Najsmutniejsze jest to,ze jestem ratownikiem medycznym i czesto musze ratowac 4 litery takich piratow! UWAZAJCIE NA SIEBIE! WITAM! Przed chwila wrocilem z posterunku policji.Chcialem sobie pojezdzic i po przejechaniu KILKUDZIESIECIU metrow od garazu dostalem uderzenie w bok od jakiegos golfa,ktory nawet sie nie zatrzymal!Dzwonie na policje,a oni kazali mi przyjechac zlozyc zeznania.Mieli do mnie pretensje,ze nie spisalem numerow tego auta!Przeciez to kpiny!Przez 100 metrow robilem co moglem,zeby opanowac motor,a nie rozgladalem sie na tablice.Rury wydechowe do wymiany i puszka tez.Najsmutniejsze jest to,ze jestem ratownikiem medycznym i czesto musze ratowac 4 litery takich piratow! UWAZAJCIE NA SIEBIE! WITAM! Przed chwila wrocilem z posterunku policji.Chcialem sobie pojezdzic i po przejechaniu KILKUDZIESIECIU metrow od garazu dostalem uderzenie w bok od jakiegos golfa,ktory nawet sie nie zatrzymal!Dzwonie na policje,a oni kazali mi przyjechac zlozyc zeznania.Mieli do mnie pretensje,ze nie spisalem numerow tego auta!Przeciez to kpiny!Przez 100 metrow robilem co moglem,zeby opanowac motor,a nie rozgladalem sie na tablice.Rury wydechowe do wymiany i puszka tez.Najsmutniejsze jest to,ze jestem ratownikiem medycznym i czesto musze ratowac 4 litery takich piratow! UWAZAJCIE NA SIEBIE! PRZEPRASZAM,ZE TYLE RAZY WYSLALEM,ALE MOJA ZLOSC UDZIELILA SIE KOMPUTEROWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Przemko dobrze, że Tobie nic nie jest. Sprzęta się naprawi, a na takich typów to pavulonik tylko. Jak masz dostęp to sprawdź, czy w okolicy nie ma żadnych kamer itp. moze da się skojarzyć godzinę, rejon z autem.Pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2007 przez sitars Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 WITAM! Przed chwila wrocilem z posterunku policji.Chcialem sobie pojezdzic i po przejechaniu KILKUDZIESIECIU metrow od garazu dostalem uderzenie w bok od jakiegos golfa,ktory nawet sie nie zatrzymal!Dzwonie na policje,a oni kazali mi przyjechac zlozyc zeznania.Mieli do mnie pretensje,ze nie spisalem numerow tego auta!Przeciez to kpiny!Przez 100 metrow robilem co moglem,zeby opanowac motor,a nie rozgladalem sie na tablice.Rury wydechowe do wymiany i puszka tez.Najsmutniejsze jest to,ze jestem ratownikiem medycznym i czesto musze ratowac 4 litery takich piratow! UWAZAJCIE NA SIEBIE! To dobrze że nic ci się nie stało, jakąś godzine temu prawie też bym miał stłuczkę. Wyjeżdżam z mojego podwórka, zza busa, i nie widziałem czy cos jedzie, byłem pewny że nie(na mojej ulicy jedzie jeden samochód na 10-20 minut) więc ruszyłem i w pore zauważyłem Transportera(20-30km\h), szybko skręciłem w prawo, aby uniknąć stłuczki.... ;) Zrobiło mi się gorąco :wink: :icon_biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia* Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 WITAM! Przed chwila wrocilem z posterunku policji.Chcialem sobie pojezdzic i po przejechaniu KILKUDZIESIECIU metrow od garazu dostalem uderzenie w bok od jakiegos golfa,ktory nawet sie nie zatrzymal!Dzwonie na policje,a oni kazali mi przyjechac zlozyc zeznania.Mieli do mnie pretensje,ze nie spisalem numerow tego auta!Przeciez to kpiny!Przez 100 metrow robilem co moglem,zeby opanowac motor,a nie rozgladalem sie na tablice.Rury wydechowe do wymiany i puszka tez.Najsmutniejsze jest to,ze jestem ratownikiem medycznym i czesto musze ratowac 4 litery takich piratow! UWAZAJCIE NA SIEBIE! PRZEPRASZAM,ZE TYLE RAZY WYSLALEM,ALE MOJA ZLOSC UDZIELILA SIE KOMPUTEROWI Przemko, dobrze, że Tobie się nic nie stało. Szkoda, że tak wyszło :icon_biggrin: i to na początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dziekuje za slowa pocieszenia.Ja juz mam tyle lat,ze wydaje mi sie,ze jestem niezniszczalny,tylko szkoda moich ladnych wydechow i boli to,ze ten lobuz sie nie zatrzymal.Nadalem juz temat znajomym,a ze mieszkam w 25-tysiecznym miescie,mysle ze go znajde,spojrze mu prosto w oczy i...wybacze,bo taki juz jestem. Jeszcze raz DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 qrvva jak to wszsytko czytam, to zaczynam się bać . Chciałbym kupić moto nie koniecznie musi to być w wieku 22 lat Yamaha R1, ale z tego co tu wypisujecie, to najlepiej wogole nie wychodzic z domu, tylko ogladac jak inni jezdza na youtube :flesje: A dlaczego dostałeś tak ukarany, skoro ten bęcwał miał tyle ‰ ?? Skoro był pijany, to on powinien przede wszystkim odpowiadać. A przeżyl ten 'robotnik' ?? Pozdr@wiam i oby jak najmniej takich wypadków. qrvva jak to wszsytko czytam, to zaczynam się bać . Chciałbym kupić moto nie koniecznie musi to być w wieku 22 lat Yamaha R1, ale z tego co tu wypisujecie, to najlepiej wogole nie wychodzic z domu, tylko ogladac jak inni jezdza na youtube :flesje: A dlaczego dostałeś tak ukarany, skoro ten bęcwał miał tyle ‰ ?? Skoro był pijany, to on powinien przede wszystkim odpowiadać. A przeżyl ten 'robotnik' ?? Pozdr@wiam i oby jak najmniej takich wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 WITAM! Przed chwila wrocilem z posterunku policji.Chcialem sobie pojezdzic i po przejechaniu KILKUDZIESIECIU metrow od garazu dostalem uderzenie w bok od jakiegos golfa,ktory nawet sie nie zatrzymal!Dzwonie na policje,a oni kazali mi przyjechac zlozyc zeznania.Mieli do mnie pretensje,ze nie spisalem numerow tego auta!Przeciez to kpiny!Przez 100 metrow robilem co moglem,zeby opanowac motor,a nie rozgladalem sie na tablice.Rury wydechowe do wymiany i puszka tez.Najsmutniejsze jest to,ze jestem ratownikiem medycznym i czesto musze ratowac 4 litery takich piratow! UWAZAJCIE NA SIEBIE! PRZEPRASZAM,ZE TYLE RAZY WYSLALEM,ALE MOJA ZLOSC UDZIELILA SIE KOMPUTEROWI na szczescie ze sie tylko tak skonczylopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) qrvva jak to wszsytko czytam, to zaczynam się bać . Chciałbym kupić moto nie koniecznie musi to być w wieku 22 lat Yamaha R1, ale z tego co tu wypisujecie, to najlepiej wogole nie wychodzic z domu, tylko ogladac jak inni jezdza na youtube :D A dlaczego dostałeś tak ukarany, skoro ten bęcwał miał tyle ‰ ?? Skoro był pijany, to on powinien przede wszystkim odpowiadać. A przeżyl ten 'robotnik' ?? Pozdr@wiam i oby jak najmniej takich wypadków.qrvva jak to wszsytko czytam, to zaczynam się bać . Chciałbym kupić moto nie koniecznie musi to być w wieku 22 lat Yamaha R1, ale z tego co tu wypisujecie, to najlepiej wogole nie wychodzic z domu, tylko ogladac jak inni jezdza na youtube :D A dlaczego dostałeś tak ukarany, skoro ten bęcwał miał tyle ‰ ?? Skoro był pijany, to on powinien przede wszystkim odpowiadać. A przeżyl ten 'robotnik' ?? Pozdr@wiam i oby jak najmniej takich wypadków. Zostałem ukarany bo człowiek nie żyje a ja jechałem 80-90km gdzie powinienem jechać 50km jak bym tyle jechał to bym przed nim wychamował a to że miał 1,6 promila w krwi to była moja okoliczność łagodząca bo mogłem trafić za kraty. Edytowane 10 Marca 2007 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Dziekuje za slowa pocieszenia.Ja juz mam tyle lat,ze wydaje mi sie,ze jestem niezniszczalny,tylko szkoda moich ladnych wydechow i boli to,ze ten lobuz sie nie zatrzymal.Nadalem juz temat znajomym,a ze mieszkam w 25-tysiecznym miescie,mysle ze go znajde,spojrze mu prosto w oczy i...wybacze,bo taki juz jestem. Jeszcze raz DZIEKUJE Ja tez bym spojrzał w jego oczy ale potem bym strzelił w ryj :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 czy ktos wie cos wiecej? http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3977595.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) czy ktos wie cos wiecej? http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3977595.html ku*wa sezon sie jeszcze nie zaczal na dobre a juz 4 trupy-2 w strzelcach i teraz 2 we wrocku, ale jak zwykle policja bedzie ganiac motocyklistow bo to zwyrodnialcy wariaci piraci i ch*j wie kto jeszcze p.s w gazecie napisali dzisiaj ze pedzili ponad 100, jednosci narodowej i mieli pierwszenstwo ale z poniatowskiego wyjechalo auto, ale najlepszy jest komentarz dziennikarza "... kier motocykla nie dosc ze zmasakrowal siebie i pasazera to jeszcze powaznie uszkodzil jadacy nieprawidlowo samochod..." tak jak by to auto rozdupczone to najwieksza trageia byla Edytowane 10 Marca 2007 przez pawelmoto2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) czy ktos wie cos wiecej? Oddałem dziś swój sprzęt do serwisu, przed sezonem - właściciel mówił, że tamto moto było zielone... Edytowane 10 Marca 2007 przez kristobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 słyszałem o tym , podobno do zderzenia doszło z golfem... zna ktoś może te osoby... sezon 2007 ku*wa mac zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skay Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Na jednosci narodowej dwóch gości jechało na gumie, pasażer bez kasku. Koleś autem (fiat tipo) wymusil. Dwa trupy na miejscu ;/ a jechali Kawasaki ZX-6R. Zdjęcia -> http://www.jakomeni.fotosik.pl/ Edytowane 10 Marca 2007 przez Skay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi