Waldi Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 9.08.2008 rozbil sie motocyklista w Pulawach. Z tego co zaobserwowalem wygladalo to tak jak by sie odbil od busa i czolowo zdezyl sie z drugim samochodem. 4 godziny pozniej dowiedzialem sie od policji, ze facet mial 29 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jadąc motocyklem z nieznanych dotąd przyczyn zjechał z drogi do rowu - 27-letni mieszkaniec powiatu lubińskiego zginął wczoraj (10 sierpnia) w wypadku.http://www.lubin.pl/_portal/news/121843962...na_miejscu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...9526.html#dalej Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Heh to kolej na mnie... w niedziele 10 sierpnia ok godziny 14 mialem stluczke-glebe, chwila dekoncentracji, koles z przodu zachamowal i zaczol skrecac w prawo, pociagnolem za cham. i otarlem sie blotnikiem wlasciwie o rog jego zdezaka, moto na ziemie ja tez... straty to kierunkowskaz a ja mam sina lydke(moto przesliznelo mi sie troche po nodze) i naciagniete sciegno/miesien w okolicach pachy*nie wiem od czego...) w kazdym razie nic sie nikomu ani niczemu nie stalo :icon_twisted: z mojej analizy wyglada to tak, byl pisk opon ale po dzisiejszym tescie nie bylo to przednie kolo czyli brzybloknolem tylne( chamowalem na doslownie 2-3m z predkosci 40km/h) prawdopodobnie chcialem kolesia ominac ale nie potwierdzam bo poprostu nie pamietam dokladnie, zabraklo mi ok 30-50cm, coz wracalem zmeczony... duzy ruch, scisk i na chwile stracilem koncentracje, pozdrowienia dla kolesia z opla w ktorego przymalowalem, bardzo wpozo, zatrzymal sie, zapytal czy wszyscy cali itp. byc moze czul sie troszke winny z powodu ostrego hamowania ale tego nie moge potwierdzic... moze uda mi sie pogadac z czlowiekiem ktory jechal tuz za mna i zrobimy analize:) pozdrowienia rowniez dla ludzi z ktorymi jechalem(lisena, maxym i radek) :icon_biggrin: Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tutaj, sa fotki z tego wypadku w Pulawach z dnia 9 sierpnia http://www.galeria.pulawy.pl/displayimage....tup&cat=0&pos=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Dzisiaj około godz. 16 droga Trzcianka-Biała (wielkopolska)zginął młody chlopak .Prawdopodobnie samochód wyjechal i wymusił pierwszenstwo.[*] Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez motoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...NOSCI/297752973 Motocyklista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evergreen Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dziś rano około 9 ulica Drobnera we Wrocławiu. Ostro rozwalony chyba cruiser, na miejscu karetka - ktoś wie co się stało bikerowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Warszawa dzis ok 15 rog Wolowskiej i Domaniewskiej, policja juz sie zbierala, dosc mocno skasowane auto a moto staly ze 3, moze ktos cos wie na temat tego dzwona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Właśnie dostałem od kumpla wiadomość o wypadku z udziałem srebrnej HONDY VFR na numerach Warszawskich WA .... Kierowca VFR-ki został przewieziony do szpitala. Sprawca prawdopodobnie zbiegł. Kolega do 16 będzie na miejscu, w razie czego mogę podać jego numer. Przepraszam, napisałem nie tu gdzie trzeba! Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Gala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dzisiaj około godz. 16 droga Trzcianka-Biała (wielkopolska)zginął młody chlopak .Prawdopodobnie samochód wyjechal i wymusił pierwszenstwo.[*] http://www.v10.pl/policja/1730,Wielkopolsk...laxy,17528.html "22-letni mężczyzna, który jechał na niezarejestrowanym motocyklu bez prawa jazdy zderzył się z fordem. Mężczyzna zginął na miejscu. Policjanci wyjaśniają okoliczności wypadku.'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Właśnie dostałem od kumpla wiadomość o wypadku z udziałem srebrnej HONDY VFR na numerach Warszawskich WA .... Kierowca VFR-ki został przewieziony do szpitala. Sprawca prawdopodobnie zbiegł. Kolega do 16 będzie na miejscu, w razie czego mogę podać jego numer.Przepraszam, napisałem nie tu gdzie trzeba! Ma złamaną miednicę z lewej strony, złamaną lewą nogę, i drobne kostki w kregosłupie. Złamania te są na tyle nie groźne, że nie jest w gorescie, ani w żadnym innym usztywniaczu. Motocykl zabrała policja i by go zabezpieczyć ponieważ ma być dowodem gdyż to nie była jego wina. Jechał prosto a z naprzeciwka jechało czerwone mondeo. Gość skręcił i uderzył w niego. Michał leży w spitalu bródnowskim. Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez mrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcone Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Elblag:-Pija...-16-latka,51969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja dziś na mehoffera jadąc z pierwszeństwem przejazdu uderzyłem w samochód skręcający z naprzeciwka w jego lewą - zajechał mi drogę, ja jechałem prosto i kilka metrów za rondem przywaliłem go w bok, fikołek przez samochód i lądowanie na ziemi ;). Prawa strona boli wraz z nadgarstkiem. Policja wskazała jego jako winowajcę ponieważ nie ustąpił pierwszeństwa wykonując lewoskręt. Ciężko się chodzi a jutro będzie gorzej pewnie ale dzięki wszystkim motocyklistom/motocyklistkom za pomoc a było naprawdę dużo tych osób :banghead:. Za parę dni motocykl do naprawy i sezon chyba mam z głowy. Zwalniajcie na każdym nawet małym skrzyżowaniu a oszczędzi to wam bólu bo zawsze ktoś się znajdzie co nie zauważy z naprzeciwka motocyklisty. W każdym razie są i plusy bo poznałem dużo miłych motocyklistów/motocyklistek (ki) i jeszcze raz dzięki :banghead: trzymajcie sie ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek.Wesołowski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dziś na wisłostradzie (jadąc od strony Łomianek między mostem Grota a zjazdem na Pl. Wilsona) leżało moto. Nie przyglądałem się jakoś bardzo, bo prowadziłem, ale nieźle rozwalony, trochę części wokół. Czy ktoś wie co z człowiekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi