_krisss Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Kumpel ma RG 80 i zablokowane ma(chyba na module) to max jedzie mu 80km/h ale jak sie przejechałem to niechciałbym miec RG!! zamałe dla mnie! i to o wiele za małe i taka dziwną kiere ma(też zamała:P) a MTX jest większe od rg(bo to endurko wiec lepsze:D) enduro THE BEST!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ja mialem mbx80, przejezdzilem 10tys. bez zadnej awarii nie licząc odłaczających sie przewodów. najwięcej co udało mi sie osiągnąc to 105km/h A spalanie miala 6 a moze nawet 7l na 100km i zaden mechanik nie umial odpowiedziec dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 _krisss przynajmniej powiedzielas swoje zdanie. Jak by byl temat asfalt czy enduro (chyba juz cos kiedys bylo) to bankowo "endorowcy" byli by za swoim rodzajem motocykli a posiadacze motorow szosowych byli by za asfaltowka :) Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam. Ja polecam Honde MBX, bo częsci jak sie dobrze poszuka to są tanie, za kilka stów można kupić czesci tuningowane do Hondy, najlepiej szukać na www.ebay.de Ja u siebie wstawiłem wydech gianneli, tuningowany gaźnik, stożkowy filter i speca od przeróbek i moj bzyczek leci 120 km/h. I za całą cene jaką włożyłem w MBX-a jest niższa niż dobre suzuki Rg! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ile teraz kosztuja MBX 80 [na motorower oczywiscie] a ile Suzuki?Kupie cos na chodzie [czyt. wsiadam i jade] do 2000pln ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 To moze uda ci sie kupic mbxa. Rg od 2000-2500 nie zarejestrowane w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 O TAkich Jajach Jeszcze Nie słyszałem:Dwypalilo sie Nenko Tloka to moglo Byc przez zle ustawienie zaplonu a nie przez wade czy zle materialy fabryczne :) :) W sumie Ja Wole Mbx i pod wzgledem wyglądu i silnika bo częsci są naprawde tanie ;) Ile Mbx POleci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 100-120 (zalezy od stanu silnika i zebatek). Tak przy okazji - co jest warta wersja MB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Zalezy czy jest odblokowany ;) To wtedy poleci tak jak pisal GT 80 kolo 100 :) Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Z tymi predkosciami do 120 spotkalem sie na aukcjach :notworthy:Z wymiany doswiadczen z innymi uzytkownikami osiaga do 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 JA mam mtx-a jest świetnie dwa sezony przejeździłem zero jakiejś awari a co do spalania nie oszczedzam mtx-a 5-6 litrów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja miełem MBX-a i nigdy mnie nie zwiudł zawsze wszystko ok. Zap*****lał koło 100km/h na zebatkach na przyspieszene ładnie wyglądał... Rg ma bardzo nieładne owiewki i ta lampa tylna ohh... silniki prawie te same. Moze tam o te 5km/h jest szybszy ale to zalezy od stanu i poprzednich włascicieli... Takie jest moje zdanie... Potwierdzam jeżdziłem, może z V-max kolega przesadział ale... Co do wyglądu to potwierdzam RG wygląda jak gniot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Kumpel miał mbx 50 i całkiem nieźle mu chodził tylko osiągi 75 km/h troche małe ale za to spalanie było w mbx niewielkie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaluS Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Sąsiad ma MBX 80, pożyczyłem mu ostatnio gaźnik 24mm od mojej hondy NS-1, miał jeszcze odblokowany tłumik i leci mu teraz ok 110-120!! sam niechcialem uwieżyć, do tego ma przebieg 44tys i nic nierobił w silniku,a chodzi jak zegarek, wolał bym Honde niz RG dlatego że Rg śmiesznie wygląda, siedzi się jak na motorynce z kierownica od małego ścigacza.. do tego przednia owiewka :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 nie wiem czy czasem w takich przypadkach powodem nie jest spalanie stukowe Moze i masz racje bo ten nasz (Brugiego i mój) kumpel lał do MTX Shella V-Power i moglo powstawac spalanie stukowe! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi