vmax-r Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ...tylko to nie jest w samym Jicinie a w miejscu LUZANY >>>mapa- JICIN-LUZANY<<< Pierwszy raz jak tam byłem to też szukałem.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 he, he - temat odkopany sprzed 2 lat - ale nadal aktualny :clap: w tym roku też się zbiera ekipa. Poniżej link:>> motoparty << Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja zaliczyłem Habine , było zajefajnie, tak z Jicina w tym roku nici , ale może za rok bo spodobały mi sie te czeski imprezki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 he, he - temat odkopany sprzed 2 lat - ale nadal aktualny :biggrin: w tym roku też się zbiera ekipa. Poniżej link:>> motoparty <<To jaki plan na ten wyjazd jady czy nie bo już się pogubiłem :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No jedziemy jedziemy, jak tylko nie bedzie prało zabami (bo mały deszczyk nam nie straszny) to lecimy. Ja mogę wystartować w piatek po pracy, czyli ok 17 mogę juz byc na BP (ok 20.00 na miejscu), a później to juz długa droga. To zbierac sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1100xx Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Hejka kto leci jutro(20-ego) na Habine ? Jicin jest za tydzien,my tez lecimy tylko nie wiemy ktora trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Hejka kto leci jutro(20-ego) na Habine ? Jicin jest za tydzien,my tez lecimy tylko nie wiemy ktora trasa? No ja będę na Habinie z tym że dopiero po pracy w sobotę wyjazd .Mam nadzieje że tym razem pogoda dopisze , bo rok temu było zdecydowanie za mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A ja na Krotoszyn :P z tym, że na swojej wiernej WFM, rocznik 65... niby nic, ale wyprawa będzie siermiężna, w końcu jak sie zapakuje z bagażami na te 6 KM, to będzie wyprawa jak w cygańskim taborze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Olo Ty to masz jaja :clap: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) W Habinie było spokojnie no i dobre pivo :flesje: widziałem dużą ekipę z Prudnika (OPR), sporo maszyn jest u was :buttrock: niezły numer był w tym sektorze z pobudką tej laski w namiocie, wstawili tyłem ściga i dawali do odcięcia, namiot aż podskakiwał a wkrótce zniknął w kłębach dymu. :cool: ma ktoś zdjęcia ze zlotu, mógłby tu wrzucić? ja niestety nie miałem aparatu. Na Youtubie jest bardzo mało. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez J.Pastor Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi