Doozer Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Z tego co czytałem w świecie motocykli jest to porządny sprzęt więc bez obaw mozesz sie w to pakować.Ale ja bym wolał zwykłe enduro :) nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Heh ,jest mój http://www.bikepics.com/pictures/423168/ jezdzi się elegancko ,tylko powiedzcie mi teraz jak go najlepiej stawiać na gume :P bo z jedynki to no problem ale co dalej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 no ja myśle że gdy postawisz go na 1 to nalezy zmienić szybko bieg i dodać na tyle gazu aby go utrzymać na tej 2 to raczej jest do zrobienia no ale za wiele w tym temacie nie wiem bo nie praktykowałem tego :evil: nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Gratuluje Suzy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Haha jestem tutaj pierwszą osobą która Ci gratuluje.A więc serdeczne gratulacje, aby sprzęt cię cieszył i abyś ciągle podnosił swe umiejętności jazdy!Pozdrawiam http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 gratulacje !!! niezły moto, to jest nowka ? mysle ze ten moto powinien spokojnie isc z gazu na koło z biegu 3 albo 4, zalezy od techniki jezdzca, powiedzcie mi jedna rzecz, katalogowo ten moto ma chyba 40KM, slyszalem ze strasznie dusi go tlumik, ze po zalozeniu sportowego ma 49KM.ps. kupowales go w SUZI-MOTO w Bielsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Kurde super sprzet gratuluje :evil:JA tez mam zamiar pobawic sie w przyszlym roku w supermoto :) tylko ze na dt :)A wr'ke zostawiam w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Haha jestem tutaj pierwszą osobą która Ci gratuluje.Niestety ja byłem pierwszy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Niestety ja byłem pierwszyA moze stety :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Gdzie kupiłeś? W Krakowie może? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 gratuluje :evil: p.s. tez cierpie na nieuleczalna chorobe supermoto :) ale to nie wczesniej jak za 3 lata (prawko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Przylaczam sie do gratulacji. Drz bardzo fajny sprzet bo w koncu SUzuki :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Gratulacje :evil: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Kupiłem go w Suzi Moto w Bielsku Białej jako motor testowy ,cena była atrakcyjna bo 5.500 taniej niż nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ano w Krakowskim Riderze też mieli taki testowy egzemplarz, identyczny, w tej samej cenie :P Możliwe, że był to 'egzemlarz testowy Małopolska', albo zbieg okoliczności po prostu, w każdym razie u Ridersów już też tego moto nie ma :)Fajny sprzęcik, nie ma to tamto :) Ujeżdżałem sobie ostatnio Hondę FMX i doszedłem do wnoisku, że te supermotardy to fajna koncepcja jednośladu ;) To ja i FMX :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi