>DANIEL< Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 enduroguy masz racje że RX jest lepszy od dt ale jednak aprilia to aprilia to włoszka a ja niemam przekonania do włoskich maszyn wole starszego japońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To czy motocykl jest wadliwy czy nie zależy tylko i wyłącznie od właściciela. Takie jest moje zdanie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no i gdy trafi ci się jakiś felerny motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jak co to mam drugą pare kierunków, podpaliłem nie tą ape tylko starą, naprawde bardzo duzo mi sie w niej zepsuło najpierw zapchana rura a teraz tłok do wymiany bo cylinder jest jednak dobry, a amory wymienie zimery za 10 zł i olej za 10 zł bardzo kosztowna naprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ale Aprilia jest lepsza pod kazdym wzgledem od DT'tki. Nie oszukujmy sie: DT jest dobra do miasta i na jakies polne drozki a RX'em mozna poszalec. Tobie o co innego chodzi.... zgadzam się Rx jest lepszy do terenu niż Dt A krzychu - 985 mówi' date=' że yamaha jest mniej awaryjna jak co to mam drugą pare kierunków' date=' podpaliłem nie tą ape tylko starą, naprawde bardzo duzo mi sie w niej zepsuło najpierw zapchana rura a teraz tłok do wymiany bo cylinder jest jednak dobry, a amory wymienie zimery za 10 zł i olej za 10 zł bardzo kosztowna naprawa[/quote']Bardzo to wyprostowałeś :buttrock: i nadal robisz bo nie jeździ tak jak trzeba Dobrze, że wój rx jezdzi tak jak trzeba :-D W twjej apie się wymienia tłoki 3 razy częściej niż w full'u :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A krzychu - 985 mówi' date=' że yamaha jest mniej awaryjna [/quote'] Własnie o to mi chodzi , Ale niemwoie tez ze aprilia to totalny szit mzoe wczesniej przesadziłem ale poprostu jest bardziej awaryjna i tyle. Moze tez sie zraziłem bo miałem taki egzemlarz przechodzony który sie sypał. Ale to że wloszczyzna jest bardziej awaryjna od japonszczyzny jest ogulnie znaną prawdą:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Kuba, zycze powodzenia w sprzedazy tego 7-8 letniego RX'a za 6k zl 8O :lol: :lol: yamaha dt jest chyba najmniej awaryjnym motorkiem, ja mam dt tylko ze 125 od ponad roku i nic sie nigdy nie zepsuło, znajomy ma 80 od roku i tez nigdy nic sie nie zepsułopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 mój kolega ma dt 80 i coś ma z nią nie tak jest strasznie mółowata i cały czas w niej coś grzebie niewiem morze jakaś felerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a ja kur** niechce włoskego szitu' date=', Miałem juz apirilie i po*eb** taki sprzęt.... Ciągle jakieś usterki. A w yamaszce nic .. Co jak co japonia żadzi:)[/quote'] a ile masz dt ??? :lol: pojezdzij troche i wtedy sie wypowiedz ( co wcale nie znaczy ze ma sie psuc :buttrock::P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi