GT 80 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jawka i 26000km bez remontu... coś mi się nieechce wierzyć... Jeżeli jego apka zrobiła 20tyś bez remontu to swiadczy to o tym że ktoś ją musiał naprawde delikatnie traktować i nie jest zakatowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Bo to było chyba tak że te 26 tys to było pchanie Jawki z szopy do drogi żeby odpaliła(bez urazy dla właścicieli Jawek ale w to nie chce mi sie wierzyć) i tak sie uzbierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Wiesz ja nie mam jawki to mnie nie urazisz :!: :) A dla tych ktorzy mowia ze 26 tys km polegalo na pchaniu to sie grubo myla ;) Jego dziadek naprawde dbal o teg osprzeta-orginalny lakier wyglada super -silnik do remontu jeszcze troche nawinie i powiem ze jedyna rzecz ktora byla zmieniana to cewka-2 razy od (chyba) 76'.A takto to wiadomo czyszczenie gaźnika-teraz koledze padł licznik ale po sprawdzeniu to wystarczy przeczyscic bo zabrudzone jest.Jest to jawa robiona na czecho-slovakie i jest z jakies wersji sport.Wiecej o niej nie wiem.Ale to są fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Bez urazy ale nie można porównywać jawki z aprilką, to jest zupełnie inna technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgodzę sie z tym oraz z postem o obrotach-nie mniej jedna k wspomnałem o przeiegu jawki bo wydaje mi sie to dobry wynik-jutro załoze mu linki od sprzęgła i gazu i będzie jezdzil-bo te sie zaczynajaa zrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jesli po 20tys km remot to ktos pilowal sprzeta albo licznik inny proste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Licznik stan orginalny, nic nie kręcone.Pare razy przed remontem zdażyło że dałem jej po piz.... ale bez perwersji silnika nie zakatowałem od tak po prostu wiec nie mów że ją zajechałem jak nie wiesz po ile takie RS mogą jeździć bez remontu.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Co wy gadacie ze jest niski... ja mam 169 i jakos na wr'ce jezdze i sobie radze a jest duzo wyzsza od takiej aprilki...Wzrost to ja bym powiedzial ze masz idelany jak do takiego motoru... a ze motor nie jest ciezki to i jego jezdziec nie musi byc ciezki :) :)...Ale majac 16 lat pomysl moze o jakiejs 125 bo szybko ci sie znudzi 50... Ja tam sie na takich motorach nie znam ale moj kolega ma nsr 125 i nawet ladnie chodzi...No ale to twoj wybor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 te rs'ki to fajny sprzęcior szkoda tylko że drogie. Sam Bym chętnie kupił mini ścigacza czy coś , ale raczej wole enduro. apropo wzrostu: moje metr sześćdziesiąt coś starczy na dt'ke 80??? [ Dopisane: 21-08-2005, 04:29 ]tzn sory pomyliłem sie nie są aż tak drogie. w poruwnaniu do innych jest ok. w końcu za dobrą marke i jakość trzeba też dobrze zapłacić. jaka marka taka cena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 apropo wzrostu: moje metr sześćdziesiąt coś starczy na dt'ke 80??? Obawiam się że może nie starczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi