Skocz do zawartości

Kupuję Aprilke RS 50, jednak...

Gość Adradinho
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz ja nie mam jawki to mnie nie urazisz :!: :) A dla tych ktorzy mowia ze 26 tys km polegalo na pchaniu to sie grubo myla ;) Jego dziadek naprawde dbal o teg osprzeta-orginalny lakier wyglada super -silnik do remontu jeszcze troche nawinie i powiem ze jedyna rzecz ktora byla zmieniana to cewka-2 razy od (chyba) 76'.A takto to wiadomo czyszczenie gaźnika-teraz koledze padł licznik ale po sprawdzeniu to wystarczy przeczyscic bo zabrudzone jest.Jest to jawa robiona na czecho-slovakie i jest z jakies wersji sport.Wiecej o niej nie wiem.Ale to są fakty

Licznik stan orginalny, nic nie kręcone.Pare razy przed remontem zdażyło że dałem jej po piz.... ale bez perwersji silnika nie zakatowałem od tak po prostu wiec nie mów że ją zajechałem jak nie wiesz po ile takie RS mogą jeździć bez remontu.

pzdr

Co wy gadacie ze jest niski... ja mam 169 i jakos na wr'ce jezdze i sobie radze a jest duzo wyzsza od takiej aprilki...

Wzrost to ja bym powiedzial ze masz idelany jak do takiego motoru... a ze motor nie jest ciezki to i jego jezdziec nie musi byc ciezki :) :)...

Ale majac 16 lat pomysl moze o jakiejs 125 bo szybko ci sie znudzi 50...

Ja tam sie na takich motorach nie znam ale moj kolega ma nsr 125 i nawet ladnie chodzi...

No ale to twoj wybor...

te rs'ki to fajny sprzęcior szkoda tylko że drogie. Sam Bym chętnie kupił mini ścigacza czy coś , ale raczej wole enduro. apropo wzrostu: moje metr sześćdziesiąt coś starczy na dt'ke 80???

[ Dopisane: 21-08-2005, 04:29 ]

tzn sory pomyliłem sie nie są aż tak drogie. w poruwnaniu do innych jest ok. w końcu za dobrą marke i jakość trzeba też dobrze zapłacić. jaka marka taka cena :)