Andi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 odnosnie mojego sprzeta historia wyglada tak :Honda CBR 600 F nie FS!!!!!!!!!!!!!!!!!!1rocznik i model 2002 przebieg okolo 7000 tys.czyszczony i pielegnowany lepiej jak zona!!!!! jestem drugim wlascicielem pierwszy mial ja 3 miesiace i sie slizgnol !!!!ja kupilem i zrobilem dla pewnosci rame i widly oddalem to specjalnej firmy co sie zajmuje ramami wsadzili na maszyne laserowa pomierzyli wystawili certyfikat i skasowali mnie 850 Euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wszystkie dokumenty sa !!!) po roku jazdy zapragnolem miec sporta po wyliczeniu ile trzeba dolozyc kasy przeliczylem ze kupie wszystko co potrzebne do przerobki na ebay a swoje czesci tez wystawie .od jednego goscia z forum CBR kupilem wczystko : rame od FS, tylna obudowe z siedzeniami , co do tylu bardzo mi sie podobal tyl z LEDAMI i tak zrobilem kupilem caly nowy dol z lampa LEDS biala . Tak wygladal na rok 2004 !!!Na rok 2005 zplanowalem przerobke na Repsola i tak zrobilem , wsadzilem nowe opony BT10 , pomalowalem zbiornik ,felgi proszkowo, boki sa oblozone folia i nalozone sa naklejki REPSOLA z GP 2002 kupione w USA , dolozylem sportowy tlumik kupiony w POLO i to tyle .dodatkowo wymieniali mi w Hondzie napinacz i lancuch rozrzadu na gwarancji !!!!!!!!! gdzie dali mi kolejne 12 miwsiecy przedluzonej gwarancji na to do pazdziernika 2005. Teraz moze o powodzie dlaczego sprzedaje bo tak go szykowalem i dla niektorych moze to byc dziwne !!!! 1. bylem na zlocie Harleya i zachorowalem na Customa a dokladnie na draga z laczkiem 240 ztylu z silnikiem od buella albo HD.2. urodzil mi sie bobas ma teraz 12 dni i zonka martwi sie predkosciami na plastiku a co do Harego by sie tak mocno nie martwila!!!! co do sprzeta moge dolozyc moj stroj komplet Vanucii i kask AGV 46 Rossi Jest to jedyna taka CBR-ka w barwach Repsola 46 na forum cbrforum.de pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 To wszystko Andi brzmi zachecająco lecz przy odsprzedazy nikt w polsce mi nie uwiezy w bajke o przerobkach z potrzeby serca a wiec bedzie spora utrata wartosci,tak wiec i twoja cena musialaby mnie zachecic do kupna a wiec ile??????????I gdzie jest moto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 jak dla mnie to nie bajka po prostu mailem ochote i kase tak zrobic moj motor a ze zachorowalem na Harleya to juz inna sprawa. kasa juz jest na niego odlozona i wlasnie zalatwiam z USA felgi i silnik bo od tego musze zaczac bo to sa uwarunkowania pod konkretna rame jaka ma byc wykonana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam, widzę że jestes zainteresowany kupnem takiego motocykla. Więc mam taką do sprzedania, rocznik 2002, żółto-czarna, model F4i Sport, z wymienionym sportowym wydechem. Motocykl jest sprowadzony z Kanady, nie jeżdżony w Polsce. Jeśli chcesz jakies zdjątka, to znajde i mogę przesłac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 MOJA bedzie na sprzedaz po sezonie .Chociaz to nie sport to jednak wypasiona na full !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oczywiscie salon Polska ,amor Ohlins,stalowe przewody,filtr KN,wydech Leo vince tytan oval,nowe Bridgestone BT56 mam w garazu nie uzywane zaloze do sprzedazy,male kierunki ,nowiutenki D.I.D , ZADNEJ GLEBY !!!!! ;) sprzedaje bo kupuje cruisera i robie komus prezent :) cud ,miod,palce lizac :D zdjecia w galeri osobistej rok 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dzieki LAMASSU ale tylko SPORT [ Dopisane: 18-08-2005, 19:57 ]Witam, widzę że jestes zainteresowany kupnem takiego motocykla. Więc mam taką do sprzedania, rocznik 2002, żółto-czarna, model F4i Sport, z wymienionym sportowym wydechem. Motocykl jest sprowadzony z Kanady, nie jeżdżony w Polsce. Jeśli chcesz jakies zdjątka, to znajde i mogę przesłac. PozdroWitam ,dawaj szczegóły na pw lub [email protected] ,jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Chłopaki Adi musi mieć sprzęta który dogoni fazera :) ps a tak z ciekawości to ANDI mozesz zapodac jakies foty tej swojej cbr na forum do tego tematu???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Przem poszukaj dobrze bo sa zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ANDI ile chcesz za ta CBR? stoi w Niemczech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Panowie i panie musze sie pochwalic kupilem cacko,F-4i Sport Rossi replica,miodzio lodzio bezwypadkowa i nawet bezszlifowa,ideał i nawet nie moge jej opic bo jestem chory ale i tak jest gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 W takim razie gratuluję - dopiąłeś swego :-) :-) :-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Gratuluję i zyczę dobrego sprawowania się maszynki. Zdaje się, że i Ciebie i ją widziałem ją dzisiaj w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 gratulacje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi