>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 juz wiem gdzie kupie:D ale na co musze zwrucić uwage jeśli ją zobacze stan silnika i co jeszcze bo zabardzo w tym się nie orientuje na co trzeba w szczegulności uwage przy kupnie takiej yamahy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dobrze by było jak bys ogladal moto z kims kto sie zna ale nie od 2 dni na motorynce tylko ktos bardziej obeznany moze jakis mechanik najlepiej od 2 suwów:D zwruc uwage na przebieg (o ile sprawny licznik) im wiecej tym gorzej czy mial remat jak mial to moze jakies rachunki. stan plastików, ramy (czy nie popekana) kiedys bylo kilka takich postów poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 acha dzięki MiND za odpowiedź [ Dopisane: 13-08-2005, 16:01 ]a taka jest dobra :?: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59978188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 bardzo drogo jak za dt ale z drugiej strony wklad w niego 1500E(Niby ma faktury ) i jeszce na motorower. za ta cene mozna kupic cos lepszego ale tez trzeba miec pojecie zeby sie nie zabic.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja pie**ole co za bałwan.... Myslalem ze mnie juz niewiele zdziwi ale jednak są tacy jak autor tematu. Szesciolinijkowe zdanie bez zadnej kropki czy przecinka! Rekord. Pozatym tłumaczą ci koledzy co lepiej kupic a ty swoje... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mam 3500 zł do 4000 zł do wydania na motor czy za tyle moge kupić yamahe dt 80 w dobrym stanie nie wyjechaną i nie porysowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jasne że TAK. Jeśli masz troche czasu to możesz sobie ściągnąć z Niemiec za 2000zł porządną DT 80 w dobrym stanie. Drugie 2000zł możesz wted wydać na buty, rękawiczki i ochraniacze. Jeszcze sporo zostanie na ewentualn tuning. Za 4000zł to nawet w Polsce znajdziesz DT 80 w super stanie. Jednak polecam kupić w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jednak polecam kupić w Niemczech Teraz sprowadzanie zaczyna byc malo oplacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Sprowadzenie 80-tki to żaden problem tylko wtedy gdy znasz kogoś lub sam wiesz gdzie kupować. Drugi problem z 80-tką to taki, że bez dania w łape nie zarejestrujesz na motorower, a rejestracja na motocykl się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 a mocie może jakiś kumpli co sprowadzili by taką yamahe z niemiec w dobrym stanie za nie duże pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Wiesz co...ja kupiłem swoją w dobrym stanie za 2200zł z papierami i wiem że na allegro ma nick: mobie79. Nie znam numeru telefonu ale on sprowadza na zamówienie z Niemiec. Polecam bo mi przywiozł w dość dobrm stanie (zablokowaną i nie katowaną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Teraz sprowadzanie zaczyna byc malo oplacalneDokładnie , nie wiem czy czasem nie kupie fulla w Polsce.Ale to Niemiec opłaca się jechac z tego powodu że tam sprzęty są w super stanie...są wyjątki od rzeźników :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 znalazłem ogłoszenie na allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60659074ale niewiem czy z licznikiem i z kierunkowskazem jest dużo roboty i czy to łatwe chciałbym wiedzieć bo widze że ta yamaha jest w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 tak jest napisane ze nie byla jeszcze rejestrowana w polsce czyli jeszcze nei jest na motorower i trza bedzie samemu kombinowac z rejestracja a to wcale nei jest latwe (sa tematy na forum o rejestracji dt na motorower) ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nigdy w zyciu nie dal bym za simka tyle kasy,juz lepiej kupic sobie cos typu suzuki rg 80...no chyba ze wolisz sobie w terenie posmigac to yamaha dt 80 lub honda mx...(rg tez sa z rozrusznikiem i 80tki a nie 70tki);)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi