Gość Gościu Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Hehe, dobre... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Co za pytanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) To tak jak by mi sie ktoś spytał czy podoba mi się widok Pameli Anderson leżącej w łóżku z Cameron Diaz kiwających na mnie palcami :lol: :lol: :lol: :lol: PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Co za pytanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) To tak jak by mi sie ktoś spytał czy podoba mi się widok Pameli Anderson leżącej w łóżku z Cameron Diaz kiwających na mnie palcami :lol: :lol: :lol: :lol: PozdrawiamDyzio Gościu jest niesamowity....................................... Wymyśla sposoby na te posty jak dzik:D A co do Ducati to ja bym to porównał do tego jakby trzy tajki zajmowały sie mną na raz:P Mam nadzieję że moja żona tego nie przeczyta:D Cos czuje ze zarobie na nowy motorek :twisted: Dobra Panowie to ile placicie, zeby Wasze malzonki nie zobaczyly Waszych postow?? :twisted: :twisted: heheheheh kazdy sposob jest dobry na zarobienie na moto :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Monster podoba mi się i do tego ten dżwięk :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 chyba dobrą dałem ankiete no nie?i to nie dla tego zeby mieć więcej postów tylko to jest mój wymarzony motorktóry sobie kupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Nad miom Monstrum jeszcze popracuję w tym roku - nowe wydechy (krótkie, puszczone dołem, bo za dużo Monsterów jeździ z wydechami puszczonymi pod siodłem), ucięta pokrywa sprzęgła do połowy (będzie bardziej po uszach dźwiękiem dostać, no i będzie można sobie z zewnątrz popatrzeć, jak suech sprzęgło pracuje), malowanie ramy - na kolor ciemnostalowy, pod felgi i inne duperele :D A poza tym czeka mnie standarowe bulenie za włoszczynę - przegląd po 15.000 km z wymianą pasków - pod 1000 zł, regulacja luzów zaworowych - pod 500 zł itp "drobiazgi". Muszę też wziąć nową oponę na przód - też kilka stówek. Ehh, to włoskie makaroniarstwo.... heheheh, trochę się trzeba popastwić 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 ucięta pokrywa sprzęgła do połowy (będzie bardziej po uszach dźwiękiem dostać, no i bedzie można sobie z zewnątrz popatrzeć, jak suech sprzęgło pracujeHej!Oj, oj, oj !!!!!!!!!!!! co to się będzie działo :( :D 8O . Już słyszałem twoje sprzęgło teraz, a co to będzie potem?! Jak zdążę planowo wrócić z nart, to wpadne pooglądać was na Biedrusku.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Mi by wystarczył już Monster 600 w podstawowej wersji, ten motocykl to poprostu poezja w świecie motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Nad miom Monstrum jeszcze popracuję w tym roku - nowe wydechy (krótkie, puszczone dołem, bo za dużo Monsterów jeździ z wydechami puszczonymi pod siodłem), ucięta pokrywa sprzęgła do połowy (będzie bardziej po uszach dźwiękiem dostać, no i będzie można sobie z zewnątrz popatrzeć, jak suech sprzęgło pracuje), malowanie ramy - na kolor ciemnostalowy, pod felgi i inne duperele :D A poza tym czeka mnie standarowe bulenie za włoszczynę - przegląd po 15.000 km z wymianą pasków - pod 1000 zł, regulacja luzów zaworowych - pod 500 zł itp "drobiazgi". Muszę też wziąć nową oponę na przód - też kilka stówek. Ehh, to włoskie makaroniarstwo.... heheheh, trochę się trzeba popastwić 8) 8) 8)czekałem ąż wypowie się Dominik w tej sprawie ponieważ posiadacz takiego sprzętu powinien powiedzieć najwięcej o swoim sprzęcie mi pozostaje ocena jego wyglądu no i ewentualne podsłyszane opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Nad miom Monstrum jeszcze popracuję w tym roku - nowe wydechy (krótkie, puszczone dołem, bo za dużo Monsterów jeździ z wydechami puszczonymi pod siodłem), ucięta pokrywa sprzęgła do połowy (będzie bardziej po uszach dźwiękiem dostać, no i będzie można sobie z zewnątrz popatrzeć, jak suech sprzęgło pracuje), malowanie ramy - na kolor ciemnostalowy, pod felgi i inne duperele :D A poza tym czeka mnie standarowe bulenie za włoszczynę - przegląd po 15.000 km z wymianą pasków - pod 1000 zł, regulacja luzów zaworowych - pod 500 zł itp "drobiazgi". Muszę też wziąć nową oponę na przód - też kilka stówek. Ehh, to włoskie makaroniarstwo.... heheheh, trochę się trzeba popastwić 8) 8) 8)czekałem ąż wypowie się Dominik w tej sprawie ponieważ posiadacz takiego sprzętu powinien powiedzieć najwięcej o swoim sprzęcie mi pozostaje ocena jego wyglądu no i ewentualne podsłyszane opinie A co mam jeszcze o nim poopowiadać? Jakieś konkrety interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Nad miom Monstrum jeszcze popracuję w tym roku - nowe wydechy (krótkie, puszczone dołem, bo za dużo Monsterów jeździ z wydechami puszczonymi pod siodłem), ucięta pokrywa sprzęgła do połowy (będzie bardziej po uszach dźwiękiem dostać, no i będzie można sobie z zewnątrz popatrzeć, jak suech sprzęgło pracuje), malowanie ramy - na kolor ciemnostalowy, pod felgi i inne duperele :D A poza tym czeka mnie standarowe bulenie za włoszczynę - przegląd po 15.000 km z wymianą pasków - pod 1000 zł, regulacja luzów zaworowych - pod 500 zł itp "drobiazgi". Muszę też wziąć nową oponę na przód - też kilka stówek. Ehh, to włoskie makaroniarstwo.... heheheh, trochę się trzeba popastwić 8) 8) 8)czekałem ąż wypowie się Dominik w tej sprawie ponieważ posiadacz takiego sprzętu powinien powiedzieć najwięcej o swoim sprzęcie mi pozostaje ocena jego wyglądu no i ewentualne podsłyszane opinie A co mam jeszcze o nim poopowiadać? Jakieś konkrety interesują?kurcze troszkę się bujam po Poznaniu i jakoś Cię nie kojarzę widziałem z innych postów że malowałeś swój sprzęt Monster zawsze mi się podobał w czarnej perle musi wyglądać niźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 widze ze się temacik spodobał a to mnie cieszy!Zazdroszcze Dominikowi ze ma te Ducati i tego Ktm-a stary skąd ty masz na to kase????????????????????????????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Ksiedzem jest i na tace zbiera 8) Dominik nie obraz sie to dżołk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 ksiądz dobre dobre ksiądz hahahahahahahahahhahhahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi