qba Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 tj dt 50 jest takie nijakie zato ts sam wiesz :P pozadny spzret za normlana kase Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 DT 50 tylko powyżej 2000 roku z silnikiem minarelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Polecam Yamahe YZ 250...a poza tym to moim pierwszym motocyklem (nie licze RX którego praktycznie nie miałem) był DT 80 i nie zgadzam sie z twierdzeniem że żeby sie nauczć jeździć to trzeba mieć najpierw ogórka albo pony. Gówno prawda....a tak poza tym to polecam na początek może "krowiastą" ale stabilną DT80 a o DT50 zapomni bo jest krowiasta i raz słabsza od DT80. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 o strzalek a takie pytanko :P brales udzial w bicu rekordu guinesa w ostrodzie :D w biciu bebnami w nocy ?? :Dbo w radiu slyszalem a tak poza tym to dt moze byc troszke ciezka moze jakis HM jak mial strzalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Chociaż DT 80 waży 115kg więc jeśli nie masz dość siły żeby podnieść go z ziemi to lepiej nie kupuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 o strzalek a takie pytanko brales udzial w bicu rekordu guinesa w ostrodzie w biciu bebnami w nocy ?? :Dbo w radiu slyszalem Nie niebrałem, wczoraj dopiero wróciłem do Polski, ale brałem udział w bicu regordu na najdłuzszą flage polski na zlocie :P a tak poza tym to dt moze byc troszke ciezka moze jakis HM jak mial strzalekHM waży 82 kg beta chyba też. Ale RX czy senda tez są całkiem dobre na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja osobiscie polecam ci suzuki ts 70 lub 80 chlodzona ciecza. jest to (wg.mnie doskonaly motocykl) a koszty zakupu i utrzymania oraz czego ci nie zycze, ewentualnych napraw nie sa wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja osobiscie polecam ci suzuki ts 70 lub 80 chlodzona ciecza. jest to (wg.mnie doskonaly motocykl) a koszty zakupu i utrzymania oraz czego ci nie zycze' date=' ewentualnych napraw nie sa wysokie.[/quote']Przyłanczam się :!: Ale RX czy senda tez są całkiem dobre na początekA wyrwie się jakąś dobrą sztuke do 4tys. :?: Chociaż DT 80 waży 115kg więc jeśli nie masz dość siły żeby podnieść go z ziemi to lepiej nie kupuj...Właśnie o to mi chodziłi. nie zgadzam sie z twierdzeniem że żeby sie nauczć jeździć to trzeba mieć najpierw ogórka albo pony. Oczywiście że to nie jest regóła :!:Moim zdaniem endurko 50ccm jest świetnym wyborem :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A jak chce mieć nisko siodło to zawsze moto mozna zniżyć... Kumpel ma RX i jest niższa od mojej sendy.(niedawno sobie ją podwyższył więc są podobnej wielkości) PS> Tylko czy wyrwiesz RX w cenie do 4000zł O to jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 mimo wszystko bede upieral sie przy TS-ce, jak bedziesz miala farta to wyrwiesz dobra sztuke do 2000PLN. P.S. ja swoja kupilem za 600, ale jest sprzeglo do wymiany, a poza tym wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 jak bedziesz miala farta to wyrwiesz dobra sztuke do 2000PLN.Nawet nie chodzi o to żeby wyrwać do 2k. ALe w cenie 2,5-3,0tys. można kupić idealne moto z orginalnym lakierem :!:Także polecam TS :!:Jeżeli zabraknie mocy można zastosować cylinder 70ccm który naprawde nie jest drogi :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 RX z 95 roku spokojnie sprowadzi do 3000 zł. Za 3500 mozna mieć młodszy rocznik + 500 zł rejestracja. Ale ja uważam ze kosztuje to za duzo, jak na początek. Lepiej kup DT 80 zarejestrowaną na motorower, obniż sobie ją troche, i spokojnie sie z nią oswajaj. Ciężka jest, ale powinnaś dać rade, i masz motorek na kilka lat. Ewentualnie MTX 80, ale to jest sprzęt starszej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mówiłem wam że DT80 odpada. Myśle że głównie ze względu na mase i gabaryty :!: nie wymagajcie za wiele od kobietki :!:Moje TS była dla niej przyzwoita, ale wcale nie było tak łatwo :!:RX to inna bajka :!: Jest sporo lżejszy :!: I nie rozumiem stwierdzenia że 3500 to za dużo na początek :!: A DT80 na motorower niby za ile chciał byś kupić :?: 3,5tys to minimum :!: Tak dla sprecyzowania zaczynamy pojedynek między (TS, DT, RX a może jeszcze dołączyć Sende :?: ) Wszystkie motorki 50ccm :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annuska Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 hejo! a RX mozna kupic tak mniej wiecej za ile??? :-) [ Dopisane: 09-08-2005, 12:05 ]moze mi ktos wyslac jakichs zdjatko RX? [ Dopisane: 09-08-2005, 12:20 ]po waszychopiniach stwierdzam, ze najlepszy dla mnie motorek to TS-ka! dzieki wielkie! a co myslicie o jakims klasycznym? odpada?? :roll: [ Dopisane: 09-08-2005, 12:22 ]a tak wogole to dzieki wielkie, za zainteresowanie sie moim pytnkiem! bardzo mi pomogliscie! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a co myslicie o jakims klasycznym? odpada?? Klsyczny tzn. jaki :?: Simson :?:Kupuj Enduro :!: Będziesz zadowolona :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi