tomek_87 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ta WSK'a jest lepsza :) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M123281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ta WSK'a jest lepsza http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M123281 buahaha pierwszy i drugi bieg ma od crossa :D :-D :-D zawieszenie ma podwyzszone i BARDZIEJ MIEKKIE :D looo :D od kiedy to tak jest slyszał ktos?? Moze to jakis model 2006:D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 najlepsza ma stopke centralna :lol: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 najlepsza ma stopke centralna :lol: stópka jak w hardcrossowej maszynie :D:D też takich uzywam :D zawieszenie ma podwyzszone i BARDZIEJ MIEKKIE looo od kiedy to tak jest slyszał ktos?? to za pewne dzięki tym nie spotykanym kątom amorów z tyłu:D ale blotnik tylny to napewno akcesoryjny acerbis albo ufo niepamietam dokładnie ale na bank model 2006 typ BAJA :D :-D :-) :-D 8O :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 no i ten lakier ach......... :mrgreen: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 skur...y :evil2: co oni wyczyniają z tym motocyklami :?: :D za te "crosy" to powinni pasy z nich drzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Za te dwa pokazane pod linkami to napewno, kurcze nie wiem poprostu nie wyobrazam sobie tego jak ktos oze sie na takim czyms pokazac przeciez panowie, no nie obciach? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 tylko przeczytałem temat i odrazu zaczołem sie bać co bedzie w treści tematu :!: Człowieku opamietaj sie :twisted: i nawet o takim czymś nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mła Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 w sumie temat zamieszczony nie tam gdzie trzeba, jakby poszedl w dziale enduro, toby zaraz zgrajka motorowerzystow obskoczyła i proponowała takie czy inne cięcia. Zamieszczając tu ten temat od razu liczyłbym się ze taką krytyką, bo sam dział mówi że to weteran albo klasyk, czyli rzecz do której diaks sięnie nadaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 w sumie temat zamieszczony nie tam gdzie trzeba, jakby poszedl w dziale enduro, toby zaraz zgrajka motorowerzystow obskoczyła i proponowała takie czy inne cięcia. akurat ja tu "przybywam" z działu enduro i nie każdy ma tam motoroweri stosuje wiejskie patenty przeróbki wfm na "cross" i jesli ktoś by tam wyjechał z takim tematem to chyba sobie nie wyobrażasz co by sie działo zresztą jak poszukasz na forum to sam sie przekonasz co to jest krytyka :D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 My tu gadu, gadu, a gdzie k...a obiecane zdjęcia tej rakiety???? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak jakod dłuższego czasu się domyślam nie ma i nie będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam Co do tuningu wfm-ki Który tłumik: czy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ech ,ale te strony nie istnieją(albo machnąłes sie w adresie ;) )sory -wyświetliły mi się linki :roll: Myślę ,że ten najbardziej oryginalny(u dołu) byłby odpowiedni...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mundy wiem że ten oryginalny jest ciekawy ale był post co do jakości chromu na częściach ze skuterdebica więc szukałem też innych i ten mi się spodobał ;)ten pierwszy droższy 25złgdybym chciał stary pochromować zapłąciłbym praktycznei tyle samo co za nowy. Acha i szukam całe kolanko do wfm-ki ale niechromowane !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi