heciek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 jka sadzicie da sie postawic ;) aprilie 125 na kolo:) i jak sadzicei ktora jest szybsa aprilia rs125 czy aprili af1 125 future:) :D :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_k03 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 kumpel ma Yamahe DT125 i na koło mu idzie bez problemu ;) rocznik ponizej 1990 :D))) PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 rs-ki nieumiesz postawic na koło 8O jeszcze 125 8O przeciez ten motor mozna bez problemu postawic na koło rs-ka to najmocniejsza ze 125ccm.a co do rs 125 i af1 125 to róznia sie silnikami bo rs-ka ma rotax 123 czy cos takiego a af1 jakis inny dokładnie niewiem.ale osiagami sie nie róznia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gdzies słyszałem, że AF1 nie były blokowane, dopiero potem weszły blokady. A RS da sie postawić na koło ale z przypaleniem sprzęgła! Najszybsza i najmocniejsza z 125 jest Aprilia GS 125 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 rs-ki nieumiesz postawic na koło 8O a ty umiesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a ty umiesz ???AF1 125 stawiałem bez problemu a co dopiero rs a ciekwee czy ty cokolwiek umiesz na moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a ty umiesz ???AF1 125 stawiałem bez problemu a co dopiero rs a ciekwee czy ty cokolwiek umiesz na moto ;) no juz prawie udaje mi sie ruszyc bez szarpniecia :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no juz prawie udaje mi sie ruszyc bez szarpniecia rozek jestes tak samo jebniety jak te po*eby z forum ms...nie wracajmy do rs-ki to ty morze masz zajechane sprzegło ze nieumiesz postawic na gumke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ej no chlopaki spokojnie... przeciez wszystko da sie postawic na kolo tylko trzeba umiec... Simsona czy WSKe niektorzy stawiaja i wyglada to jakby dla moto nie sprawialo problemu... jak bardzo bedziesz chcial i sie uprzesz to postawisz... zbedne klotnie nie maja sensu... kamiloko racja AF-1 Futura nie byla blokowana, silnik jest inny niz w RSie ale chyba (moim zdaniem) ladniej brzmi... na wolnych obrotach nie "furkocze" jak to jest charakterystyczne dla 2suwow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 po cholere w każdym temacie dajesz tyle uśmiechów?? 125 na kole da rade. ja DT 125 nawet na 3 biegu stawiam pa :roll: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no tak tylko enduro od przecinaka troche sie rozni (rozlozenie mas itp ;) )nie twierdze ze sie nie da, bo sie da, ale jest trudniej niz na enduro ps. jakby co to nie ja zglosilem post stacha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 mysle, że aprilke af-1 50-ke da się postawic na kole. miałem kiedys taką ino umiejetnosci do gumowania troszke brakowało. mysle że teraz zrobiłbym to bez wiekszego problemu chociaż to spory problem w wersjach 3 biegowych a jesli 50-ka może to pewnie ze 125-ką problemu nie bedzie. nie twierdze ze sie nie da, bo sie da, ale jest trudniej niz na enduro też tak mysle - skrzynia w enduraku jest krócej zestopniowana i troche lepiej ciągnie od dołu ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ps. jakby co to nie ja zglosilem post stacha Ale ja dałem punkta, takie zachowanie jest nie na miejscu :twisted: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Wszystko sie da postawic na kolo :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 postawic sie da wszystko ale musial bys niezle wyczuc piona zeby pociągnąć kawałek, nie widzialem jeszcze nikogo kto by umial jechac(nie postawic) na gumie rs125, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi