Wojteque Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Trzeba było kupować silnik Minarelli a nie teraz sceny robisz. Już chyba zostało ustalone jak jest z częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 OK przejdzmy do konkretow. Zobaczymy jak wszyscy Ci co pisali ze czesci do Aprili maja od reki poradza sobie z podstawami. Poszukuje NOWEGO tloka do silnika ROTAX123. Czekam na odzew/........Chcesz masz! Znalezione! Cena 195złhttp://www.kemot.pl/tloki.php?kemotSESSID=...699486c11461204I bierzesz tłok Aprilia 125 do rotaxa! No Problem!Szukałem 3min!Przy okazji za 600zł nakładają nowy nicasil!!! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 OK przejdzmy do konkretow. Zobaczymy jak wszyscy Ci co pisali ze czesci do Aprili maja od reki poradza sobie z podstawami. Poszukuje NOWEGO tloka do silnika ROTAX123. Czekam na odzew/........Chcesz masz! Znalezione! Cena 195złhttp://www.kemot.pl/tloki.php?kemotSESSID=...699486c11461204I bierzesz tłok Aprilia 125 do rotaxa! No Problem!Szukałem 3min!Przy okazji za 600zł nakładają nowy nicasil!!!A mozesz znalesc nadwymiarowy tlok od Rotaxa 123??, albo nowy cylinder?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A mozesz znalesc nadwymiarowy tlok od Rotaxa 123??, albo nowy cylinder??Znajdz mi w sklepie internetowym cylinder do Dt125r jak Yamaha jest taka super :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a znajdzcie mi cylinder 125cm3 do Simsona :lol: dajcie spokój! google.pl, allegro.pl, ebay.pl, ebay.de.at. (itd.) - www.polecamtestrony.pl !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 QooBooS jak tak z kupnem tego motoru? szukasz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 enduroguy ja znalazlem bo tak sobie przegladalem ale za 2100 zl 8O serio, nie chce mi sie znowu przegladac stron zeby pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 QooBooS jak tak z kupnem tego motoru? szukasz coś? No tak jak napisałem wcześniej, coraz bardziej pociągają mnie tricki rowerowe... Zamierzam sobie kupić jakiś bdb rower, ale z drugiej strony jak wszystko wypali to pojade jeszcze w te wakacje do Berlina. A tam jest duużo okazji. Ale chyba kupie teraz rower, bo i tak się sezon końćzy, a kasy jeszcze nazbieram (urodziny itp..)..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Lechu co Ty chrzanisz wogole?? Mialem Yamahe i czekalem miesiac na glupi tlok. Pomijam juz to ze obsluga jest beznadziejna. Strzalek zamowil trybik do pompy wody i jak go dostal to motocykl byl juz sprzedany od kilku tygodni. Znam kilka osob co maja Aprilie i z czesciami nie maja wiekszego problemuStary mam Aprilie wiec wiem o czym mowie' date=' a moi znajomi maja rozne motocykle. To ze czekales na tlok miesiac to jeszcze nie jest tragedia. Wiem ze to jest w sezonie dlugo, ale do Aprili niekiedy nie ma wogole, a jak juz cos jest to cena tez jest odpowiednia. Co do ogsugi to nie wiem, ja sobie wyszstko sam robie. WIEM CO MOWIE WIEC NIE PERDO* WIECEJ GLUPOT. A jesli dalej sie upierasz to daj mi namiary na tlok+cylinder do silnika ROTAX 123.[/quote']tu ma racje, kumpel tez ma af1 z rotaxem 123 i czesci szukal i szukal sprowadzali 2 miesiace i gowno sprowadzili wkoncu wyrwal silnik na allegro caly i do swojej af1 po remoncie zalozyl uzywane czesci, a potrzebowal pierscionki tlok cylinder i korbe ;) osobiscie af1 do remontu bym nie kupil zle wrazenia :P moze w innych miastach nie ma problemu z czesciami ja tam nie wiem Pzdr! Nie wiem jak szukał twój koleś, ale wszystko co mi było potrzebne kupiłem lub zamówiłem w ciągu tygodnia, np. w MOTOROMIE. Jedyny problem miałem z tłokiem do zestawu POLINI, ale zadzwoniłem do OLKA i w ciągu 3 tygodni był już u mnie. Nie wiem skąd biorą się takie mity, jak się chce to można kupić. Z tego co wiem, tłoki do zwykłego rotaxa 123 były dostępne od ręki :D tak samo korba, łożyska i uszczelniacze - sam kupowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Tloki owszem sa, nawet nadwymiarowe na szlif, ale zdobycie cylindra graniczy z cudem- jeden udalo mi sie zalesc (koszt to 2500zl+ koszty sprowadzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ' date=' ale zdobycie cylindra graniczy z cudem- jeden udalo mi sie zalesc (koszt to 2500zl+ koszty sprowadzenia).[/quote']Bo kto normalny kupuje cylinder jak mozna nalozyc nowa powloke z nikasilu? DO DT'tki koszt cylindra to ta sama kwota i jest tylko w autoryzowanym serwisie. Mysle ze po wypowiedzi Kristiego mit o niedostepnych czesciach do Aprilii zostal obalony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mysle ze po wypowiedzi Kristiego mit o niedostepnych czesciach do Aprilii zostal obalony... Jak bym slyszal tekst tego goscia z programu "pogromcy mitow" na discovery :-D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 QooBooS jak tak z kupnem tego motoru? szukasz coś? No tak jak napisałem wcześniej' date=' coraz bardziej pociągają mnie tricki rowerowe... Zamierzam sobie kupić jakiś bdb rower, ale z drugiej strony jak wszystko wypali to pojade jeszcze w te wakacje do Berlina. A tam jest duużo okazji. Ale chyba kupie teraz rower, bo i tak się sezon końćzy, a kasy jeszcze nazbieram (urodziny itp..)..![/quote'] eee tam nie kupuj roweruja wymiatam na skladaku i jesli chodzi o gumy to jest do tego super ;) z dwoma rekami, z jedna co tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 eee tam nie kupuj roweru Za późno :P http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...ass=21&prod=128 WYPAŚNY ;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...ass=21&prod=128 kupiłes to zamiast motoru? powtórze: zamiast motoru?? :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi