Zierek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 mam narazie jego model w slali 1:18 Od czegoś tzreba zacząć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 W polsce na 100% jest 1 MV Augusta - posła Dziewulskiego (tego od Corvette-y) Był z nim kiedys wywiad na temat MV-ki w 4x4 na polsacie. Jest druga i to wersja Tamburini!!!!!. Ma ja taki jeden znajomek (moja galeria). Kupil nowa w tym roku z Poznaniu- jedyna taka sprzedano w europie sr-wschodniej!!! Moja opinia: co do jazdy- nie chcialbym probowac' date=' bo w razie draki musialbym sprzedac dom i Duke zeby za nia zaplacic, wiec nie wiem jak to jezdzi. Czytalem jedynie, ze za te pieniadze to moglaby cos wiecej pokazac. Co do 'show' Jej towarzyszacemu:- specjalny certyfikat posiadacza- zlota blacha z wygrawerowanym kolejnym numerem do przynitowania na polce- pokrowiec na cale moto- racing'owy uklad wydechowy- neoprenowe nakladki na manetki- wszechobecny karbon- felgi Marchesini- itp.-... no i sraczka mechanikow przy pracyDo tego, co ciekawe- zawieszenie nie, uwazanego za najlepsze- Ohlins'a, tylko regulowane np. czterema pokretlami z tylu Sachs...!Do tego wszystko tak 'wylizane', ze az strach jechac w deszczu i kurzu..;-']. Jak ktos chce to moge przeslac pare fotek na maila. Strach "Tym" jezdzic- lepiej chyba kupic dwa moto najldrozsze w danej klasie...;-] Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jest druga i to wersja Tamburini!!!!!. Ma ja taki jeden znajomek (moja galeria). Maciek :(Ciekawe czy i gdzie na niej jeździ ;) Wiesz coś może??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Przód mi się nie podoba, nie lubie takich motorków...tak jak każdego Ducati :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Maciek Ciekawe czy i gdzie na niej jeździ Wiesz coś może?? pzdr Wiem' date=' wiem Przyjacielu. Ale personalia, to na priv-a. Bo to znana osobistosc w kraju! ;-'] Jednak to nie Poznan ;-[ - Wiesz przeciez...moze w skrzyni samolotem poleciala...;-] [ Dopisane: 15-08-2005, 01:02 ]nie lubie takich motorków...tak jak każdego Ducati A za co to tak nie lubisz Duczek? ;-] Jezdzilas kiedys na ktoryms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 tak jak każdego Ducati Tylko moje dziecko to nie jest Ducati tylko MV Agusta ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ty obrzydliwy oszuscie matrymonialny! W Twoim wieku raczej nie moglbys miec 17-letniej dziewczynki! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 W Twoim wieku raczej nie moglbys miec 17-letniej dziewczynki! Czemu nie? Starał się jako czternastolatek. MV Augusta jest fajna, ale droga i dlatego strach nią jeździć. Najlepiej to postawić ją w szklanej gablocie, patrzeć i się ślinić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ty obrzydliwy oszuscie matrymonialny! W Twoim wieku raczej nie moglbys miec 17-letniej dziewczynki! ;) I znów dupa zbita! Dziękuję chłopaki!! :-D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 MV Augusta jest fajna' date=' ale droga i dlatego strach nią jeździć. Najlepiej to postawić ją w szklanej gablocie, patrzeć i się ślinić [/quote'] Popieram Ciebie- "az strach sie bac"! To jest taka zabaweczka, ktorej nie mozna postawic na telewizorku ;-] Dominik- czekam na odbior Meeting'owego staff'u! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Cześć A poważnie to jestem ciekaw czy rzeczywiście tak się Wampodoba czy to tylko świadomość ceny działa? Przyznam się szczerze jak to zobaczyłem w gazecieod początku mi się nie podobała.Bez urazy ale to sprzęt dla kogoś kto chce zabłysnąć.Wiecie co bym uznał za zupełne przeciwieństwo?na jednym z tych filmików ze stuntem w USA widziałemjakiegoś chłopaczka na nieźle już rozwalonej suzuki.Wyczyniał cuda - nie jestem za powtarzaniem tego -ale postawa mi się podoba, bo takie moto za ileś tamdzisiątek tysięcy euro to pewnie głównie stoi w równieluksusowym garażu. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wiem że Ducati to nie MV Agusta, ale wyraziłam swoje zdanie na temat wyglądu tych motocykli. Ducati to było tak przy okazji. Nie podobają mi się tego typu motory, z wyglądu. Na żadnym z takich nie jeździłam, ale to nie znaczy ze nie moge sie wypowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wiem że Ducati to nie MV Agusta, ale wyraziłam swoje zdanie na temat wyglądu tych motocykli. Ducati to było tak przy okazji. Nie podobają mi się tego typu motory, z wyglądu. Na żadnym z takich nie jeździłam, ale to nie znaczy ze nie moge sie wypowiedziec. Przepraszamy za dwuznacze, samcze i chamskie wypowiedzi :-D Co złego to nie my!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Heh nie ma sprawy, mam nadzieje ze to nie było naumyślne 8) Również pozdrawiam! PS: Chyba motocykliści powinni się trzymać razem, a nie dzielić na grupy 'pciowe' ;) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) nie mysle o niczym innym.... http://www.husqvarna-motocykle.pl/mvagusta.avi Najlepiej sobie zapisac na dysku i potem obejrzezc - jest tego 130MB - 19 minut filmu. :( Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi