MariuszN Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 W przypadku takich motocykli jak mz i jawa odzyskanie chociaż 70% ceny za włożone czesci jest bardzo trudne i raczej niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 daj ogloszenie ze 2200 i CENA DO NEGOCJACJI napisz ze jest stan idealny, wiadomo ze nikt tyle nieda. ale... sposcic zawsze mozesz ale podniesc nie :!: a jak sprzedasz to zebys potem nie zalowal ze malo wzioles .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie ma co porównywać 150 do 251.Bo sprawa jest taka że niekórzy wolą np. 251.Ty mówisz Domel że 251 kupisz za 2000. Owszem kupisz ale kupisz tak samo dobrą za 1300 bo ostatnio kolega kupił i nic jej nie brakuje.Za stana się płaci.Tak samo jak mogę napisać że np. simsonka kupisz za 800zł a niektóre to nawet po 2500 stoją.I co?nie ma reguły jak ktoś wie że ma dobry sprzęt to napewno go za bezcen nie puści w obieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ale taka 251 za 1300 to jest ryzyko jak długo będzie taka dobra.A co do porównania-mając wybór 150->251 przy tej samej cenie to chyba niewielu wybiera 150(chyba że ze względu na spalanie)bo i na to i na to trzeba mieć kat.A więc nie robi różnicy a różnica w osiągach i wielkości jednak jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Faktycznie różnica w ossiągach jest.Ale powiedz mi ile pali 251? Bo koledze około 7la moja 150 pali te 3,5l czyli też jest różnica.Załóżmy że jakiś tam skuter pali 3,5 to wiadomo że jak ktoś ma kat.A to do pracy woli sobie jechać na bank MZ150 niż odkurzaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zależy jak jedziesz ale jeżdżąc 100km/h i więcej to 5,5-6l/100km ale jakby jeżdzić ok 80km/h to by pewnie z 4-4,5 l spaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 To nieźle w nia wpakowałeś :)To weź może poszukaj kupców wsród znajomych co bede wiedzieć ze motor ich nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 za 2tyś masz 251 w bdb stanie Ja usiłuje sprzedać swoją ETZ 251 z 89' roku w bdb stanie 90% orginał za 1500zł, a nikt nie chce kupić :/ Moto stoi na allegro 4 dni, a niemiałem jeszcze ani jednego telefonu albo maila. Link do aukcji znajduje się w moim podpisie. Chłopaki pomóżcie co można zrobić zeby ją sprzedać bo naprawdę jestem już zdesperowany. A może cena wygurowana? Kiedyś dawno temu jak simka sprzedawałem to poszedł w 3 dni, a po 10 minutach od wystawienia aukcji miałem pierwszy telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Hmmm.. może lepiej poczekaj do wiosny :D:P Wtedy duzo ludzi szwęda sie za motocyklami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechBoss Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 mój kumpel sprzedał ten rok po 1 szlifie i po remoncie z nowym gaźnikiem w zajebistym stanie za 1500 i sie cieszył zrobisz jak zechcesz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Musze przyznac że naprawde ładna ta Twoja Mzta moja 251 tak nie wyglada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi