Michał Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Za tego ch*ja trzeba było go strzelić z otwartej w pysk.Ew. spuścić dziadowi powietrze z kół tudzież nadać charakteru jego puszce i zrobić piekną i długą rysę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 nadać charakteru jego puszce i zrobić piekną i długą rysę Każdy "sportowy" wóz powinien mieć paski na bokach' date=' najlepiej po obu stronach... spuścić dziadowi powietrze z kół ... a niskoprofilowe opony to juz w takich wozach standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja bym wczoraj goscia lusterka pozbawil w maluchu (o ile mial od strony pasazera), bo wyprzedzil pajac 10-20m przed zamiarem skretu w lewo (ja chcialem jechac prosto) i w dodatku nie zjechal do krawedzi i prawie zachaczylem o pobocze - dobrze, ze kolega zwolnil, bo by juz go nie mial :/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 To fakt że wielu trzeba uczyć rozumu , ze wszystkich waszych pomyslów popieram "niedohamowanie" i załatwione drzwi , nie dość że gość miaby koszty u blacharzai u lakiernika to jeszcze mandat i gupia mine, wszystkie inne propozycje (oklepanie,rysy ,lusterka )mogyby sie marnie skończyc dla kolegi m16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 mogles wpasc po mnie i bysmy podskoczyli do niego :) , a wogole to na ktorej ulicy zaliczylbys glebe , krzyska ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 To fakt że wielu trzeba uczyć rozumu ' date=' ze wszystkich waszych pomyslów popieram "niedohamowanie" i zaatwione drzwi , nie dość że gość miaby koszty u blacharzai u lakiernika to jeszcze mandat i gupia mine, wszystkie inne propozycje (oklepanie,rysy ,lusterka )mogyby sie marnie skończyc dla kolegi m16[/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 a wogole to na ktorej ulicy zaliczylbys glebe ' date=' krzyska ??[/quote']No co Ty - tam aby nie zobaczyc wykopow to trzeba byc slepym :evil:Ta ulica sie nazywa bodajrze Szkotnik (od świtu do maxa). Kompletnie nic nie wskazywalo na to, ze na polowie pasa moze nie byc asfaltu.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 VIVA"LA RELANIUUUM a tak powaznie to szkoda nerwów na debili, bo i tak tego nie zrozumieją.albo podejść do gościa i powiedzieć mu "KOPYTKO"....i obserwować reakcję. to tez bywa zabawne, gdy kolo się gotuje.... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Dokladnie m16 tak jak mowi wrobel on dobzre wie co rybson robi w akcie desperacji :P (koles mnie w smingusa oblal jak jechalem swoim czerwonym szerszeniem marki romet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 koles mnie w smingusa oblal jak jechalem swoim czerwonym szerszeniem marki romet ) sie dzialo ..... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi