Gość Madis Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 WITAM SZANOWNYCH MOTOCYKLISTÓW A W SZCZEGÓLNOŚCI TYCH KTÓRZY MAJĄ SIMSONY CZY MUSIMY BYĆ ZAWSZE GORSI OD NASZYCH ZACHODNICH SASIADÓW ?? CHMM ?? W NIEMCZECH SIMSONOWCY POSAIADAJĄ SWOJE WŁASNE FROUM GDZIE SIĘ WYMIENIAJĄ POMYSŁAMI ZDJECIAMI OPINIAMI. Mam prośbe Czy by ktoś nie mógł założyc takiego i forum ??chętnie pomógł bym w jego prowadzeniu /Ponieważ ja nie potrafie ząłożyć pruowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 kiedys bylo ale upadlo.. ja tez sie nie znam ale te forum mi wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madis Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 TO MOŻE OSOBNY KATALOG ZATYTUŁOWANY "SIMSONA" MOŻE KTÓRYŚ Z OPERATORÓW FORUM POMYŚLIO ABY COS TAKIOEGO ZROBIĆ :buttrock: A WRACAJĄC DO TEGO MOZNA BY ZROIBĆ TAKIE FORUM OSOBNE BO NIEMCY MAJA FORUM I BARDZO ŁĄDNIE JE PROWADZĄ MOŻE KTOŚ JEDNAK ZROBI TAKIE FORUM ALBO STRONKE GDZIE BĘDZIE FUROM POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Primo... NIE DRZYJ ****** ! ! !(Litery drukowane oznaczaja krzyk) SecundoNikt nie zalozy odzielnego forum dla jakiegos tam motorowerku.(A ja chce forum dla Aprili Tuareg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Ta.. a ja dla Suzuki GT 50/80 :buttrock:. Jeden mnie na pewno poprze ;)... Jak chcesz sprobowac to tutaj zalozysz bez problemu: http://www.fora.pl A jesli chcesz profesjonalne to moge zalozyc i hostowac u siebie, ale wiadomo ze nie za frajer bo ja tez za serwer place. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 chcesz prowadzić forum a nie potrafisz napisać zdania bez błędu ortograficznego?? :-D powodzenia wejdz sobie na www.stuntbike.prv.pl , tam nie brakuje takich zamotów :buttrock: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 for motorowerowych jest duzo, ale kilka glownych np MS i raczej tam sprobuj poprosic o cos takiego. coprawda watpie ze cie nie wysmieja, ale sprobowac mozesz. a jezeli to: simson, jawa, romet, zachodnie i itd. taki podzial moze by ktos zrobil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 for motorowerowych jest duzo' date=' ale kilka glownych np MS i raczej tam sprobuj poprosic o cos takiego. coprawda watpie ze cie nie wysmieja, ale sprobowac mozesz. a jezeli to: simson, jawa, romet, zachodnie i itd. taki podzial moze by ktos zrobil...[/quote']Znając MS zaraz wynikną problemy... Zresztą już kiedys ktoś chciał założyć dział o jawkach to powiedzieli że niebędą zakładać 200 oddzielnych kategorii... A wg mnie to niebyłby zły pomysł... p.s. - zna ktoś jakieś forum czterosówowych 50cc? Oczywiście polskie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyka Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Witam.Moge zrobić na własnym forum zakładke ,,simsony'' dla ciebie !!!Serdecznie zapraszam do postowania !!! Oto link do mojego Forum www.nyka.end.pl Pozdronyka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madis Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Oki bardzo ci dziękuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 www.simsonrulez.fora.pl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madis Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Już się uporałem i założyłem włąsne forum :)www.simaki.fora.pl DZIĘKI CO PO NIEKTRÓYM Z TEGO FORUM W POMOCY [ [i:][b:]Dopisane[/b:]: 14[/i:] ][/size:]:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Vll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :( :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [ [i:][b:]Dopisane[/b:]: 14[/i:] ][/size:]Prosze moderatora o zamknięcie tego tematu z góy dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 www.simsonekk.fora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 simsony.xt.pl <--- najlepsze w Polsce forum o simsonach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 http://www.simsony.xt.pl/ to forum istnieje bardzo długo i jest chyba najwieksze w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi