Banan_007 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 gratulacje nie poobijaj się na nim :buttrock: ;) pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 I ja też dołanczam sie do gratulacji!! i ile dałeś za swoje moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 kolejny "uwazny mlody kierowca":) i oby tak dalej. nie sluchaj kolegow ani nikogo i jezdzij spokojnie. pokusa bedzie spora zeby mu wdepnac ale to poczatek:D gratuluje moto. mysle ze w twoim przypadku poczatki nie beda trudne. ja zaczynalem na ogarku... coprawda wiecej pchalem niz jezdzilem ale dzieki temu teraz cos umiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyka Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Gratuluje nowej bryki.Teraz będziesz wymiatać po drogach swoja maszynką :-) Zamieść fotki swojej maszyny w albumie :( Serdeczne pozdronyka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Gratulacje :( Pamietaj by stroj zakupic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ja również przyłączam się do gratulacji. Niech służy długo i bezpiecznie! Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ale przeciez podczas docierania nie ma roznicy czy polecisz 70km/h z gorki czy na prostej :lol: Moim zdaniem ma, bo gorka na tyle stroma, ze jechalem na luzie :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 enduroguy napisał:Ale przeciez podczas docierania nie ma roznicy czy polecisz 70km/h z gorki czy na prostej Moim zdaniem ma' date=' bo gorka na tyle stroma, ze jechalem na luzie .[/quote']Hehehehe no chyba ze tak :lol: . Na to nie wpadlem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Za bryke dałem 1900zł-koleś zamyka interes i sprzedaje wszystko za bezcen:] więc mam fuxa. Gwarancje daje 3 miesiace. Wymienilem opone i detke i teraz latam po terenie:] fotki zrobie gdzies za dwa tygodnie, bo tearz wyjezdzam na oboz.. to je wrzuce jak wroce...Dzisiaj nie wytrzymalem i mu troche depnalem..przy 65 km/h juz sie fajnie leci:] wiecej nie probuje bo nie mam na tyle opanowanego moto.Ale predkosc przelotowa to ok. 40-45km/h wiec sie nie wleke az tak strasznie:Ppozdro i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 aa no to gratulacje :( życze samej przyjemnosci czerpanej z jazdy :P Pozdrawiam 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Rg166 - zanim sie obejrzysz bedziesz mial 100 km/h i przestanie Ci to wystarczac :(. Ale dobrze, ze jezdzisz na razie z rozwaga. Tak trzymac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Gratulacje Dt80 wdzieczna maszyna ;D Rg166 możesz dać namiary na tego gościa moze my sobie też coś wychaczymy za bezcen ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 wschowa, lubuskie, ul orzechowa. P. Nowak. -jakby ktos chcial cos kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 a jakis nr tel?? [ Dopisane: 31-07-2005, 23:18 ]Nic tylko pogratulować!!! :( Teraz nie patrz na patrole,dziurawe drogi i brak kasy w portfelu-jeżeli starcza na paliwo to nie ma się co przejmować Bzykaj sobie i nabieraj wprawy i przchodz spokojnie etapami do zadawalajacej Cie predkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 jutro wyjezdzam na oboz :/ nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie bez moto...:/ mam jeszcze do was pytanie-ile (tak +/-) powinna spalać yamaha dt 80??nie wiem czy on pali tak zajebiscie duzo, czy ja stracilem rachube kilometrow...w kazdym badz razie przez 3 dni spalil 2 x bak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi