krzysiek_1234 Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 OK , sorry za tamten post. Sprubuje z tym schematem który mi podałeś , bo już go wydrukowałem , dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Dla chcacego nic trudnego :buttrock:. Jesli nawet bedzie potrzebna lupa to jej uzyj - ona nie parzy ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Otwórz sobie w najprostrzym programie graficznym i powiększ, potem porównaj z cyframi w realu i będziesz wiedział który robaczek co oznacza.... Faktycznie kiepsko zeskanowane to jest :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja robilem wg tego schematu i jakoś sie doczytalem. Zajęło mi ti coś koło 8 godzin (pez przerw) łącznie z oblutowywaniem końcówek przewodów przed założeniem konektorów i założeniem na nie węzyków termokurczliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Kolejny problem z elektryka otoz na kazdym schemacie z ukladu ładowania akumulatora wychodza tylko cztery przewody a w realu jest ich piec moze ktos wie co z tym jednym sie robi..... Z góry dzieki !! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ja mam schemat do Simsona - poprawiony, w jednym miejscu trzeba kablem złączyć dwie wsuwki na stacyjce Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Bylbym tobie bardzo wdzieczny jakbys mogl mi przeslac ten schemacik napewno by mi sie przydal;) Najlepeij na tego maila: [email protected] Z góry wielkie dzieki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Już powoli robię tą elektryke :) światła z przodu już mam :lol: :P .Jeszcze pozostało mi tylko podłączenie kabli od cewki ładowania i takiem tam duperele.Mam już zamuwiony akumulator , i klakson z takiej fajnej stronki bardzo tanie części tam są do różnych motorków ,i nie czeba się rejestrować aby coś zamówić.Polecam tą stronkę. :evil: Tu są wszystkie schematy http://www.simery.kgb.pl/Download/Download.html [ Dopisane: 03-08-2005, 07:34 ]AAAAAAAAAAAAAAAAA zapomniałem o inku sklepu internetowego http://agmot.strefa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam dzieki za link ze schematami!! Zycze powodzenia z elektryka!!! Widze ze nie tylko ja kozystam z AG-Mot-u :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi