aLLy Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 dokladnie , jak tylko wpadnie mi jakas kasa w lapy to go podtuninguje cos :) Dzieki Wam wszytskim , jutro moze uda mi sie juz zarejestrowac moto o ile tlumacz sie streszczy i nie bedzie kolejek w urzedzia, i jazzddaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Gratuluje zakupu :) zrob aparat i wsadz jakies fotki :(pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja nie wiem co Wy macie z tymi tuningami ... :? jeszcze dobrze nie wsiadłeś na moto a juz będziesz je tuningował.... to nie takie proste, bo trzeba wszystkie potrzebne elementy wymienić na tuningowe bo jak nie to zaraz padną, a to trochę kosztuje... jak jest na oryginale to masz pewność, że tak szybko się nie zepsuje.... Takie jest moje zdanie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Najpierw niech sobie odblokuje wydech a dopiero potem pomysli o tuningu bo tuning bez odblokowania jest bez sensu. Na pierszym miescu kupiłbym cylinder 70ccm bo to podstawa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 .... to nie takie proste' date=' bo trzeba wszystkie potrzebne elementy wymienić na tuningowe bo jak nie to zaraz padną, a to trochę kosztuje... [/quote']Tuningowales? :) Ts'ka po tuningu na 70cc i ze sportowym wydechem wytrzymuje spokojnie 2 sezony, takze nie mow ze odrazu wszystko padnie :(Dzieki Wam wszytskim ' date=' jutro moze uda mi sie juz zarejestrowac moto o ile tlumacz sie streszczy i nie bedzie kolejek w urzedzia, i jazzddaaaaaa[/quote']Tablice dają na miejscu?? Mozna zalatwic wszystkie formalnosci zwiazane z przerejestrowaniem w jeden dzien? Musze przerejestrowac kawe takze chcialbym wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Musze przerejestrowac kawe takze chcialbym wiedziecJeżeli chcesz tylko przerejstrowac to załatwisz wszytko w ciągu godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WBN Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Jak rejestrowałem w urzędzie moto to tablice dostałem na miejscu w ten sam dzień nawet nie było trzeba czekać jakoś specjalnie długo pzdr PS Strzałek mnie wyprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 jesli sprowadziles moto to rejestracja potrwa w najlepszym wypadku 2 dni, w 1 dzien jest to nie realne ;/ ze wzgledu na kolejki w urzedzie, gdyby nie one mozna by sie w jeden dzien wyrobic. Ja dzisiaj przetlumaczylem papiery i zaraz jade na przeglad, diagnosta moze sie doczepic do nie dzialajacego obrotomierza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 diagnosta moze sie doczepic do nie dzialajacego obrotomierza??NIe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Ally Jeszcze raz gratuluje :!:Furka na serio fajna !!!! Niech cio służy jak najdłużej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 wystarczyli dokrecic linke i obrotomierz juz dziala ;d Dzieki wszytskim za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Co do tuningu to dla mnie podstawa :] Niekiedy czesci tuningowe sa bardziej wytrzymale niz orginalne . http://www.bikepics.com/pictures/273799/ :twisted: To budzik mojego skuterka po skromnym tuningu . Ostatnio koles na rs 50 za nic w sweicie nie mogl mnie dygnac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 http://www.bikepics.com/pictures/273799/ To budzik mojego skuterka po skromnym tuningu . Ostatnio koles na rs 50 za nic w sweicie nie mogl mnie dygnac .Wyobraz sobie jak wygląda licznik od TS'ki japonskiej (do 60km/h) przy predkosci 110km/h :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi