szramer Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 "o d** rozbić"szlifiery są z natury jedno osobowe , znam przypadki jak mocowanie amora peka od brania plecaka :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 dzizus krajst co za pomysl :) .....CBR to CBR .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 dajcie spokoj, to wyglada jak moto dla inwalidy trzeciej kategorii z duza dupa (nie obrazajac inwalidow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Witam Mam pytanie do ludzi obeznanych z modelem. Na co zwracać uwage podczas kupna, jakieś kruczki, niuanse itp. Chcę rok '03.Czy są jakiekolwiek różnice między 02 i 03 nie licząc malowania i świateł na stałe w 03? Pytam, bo miaem iksa i dopiero teraz jak juz go miałem 2 lata i przestudiowałem jego historię to wiem czym był i teraz w iksach rozpoznaję wszystko, począwszy od plastikowych zatrzasków (które różniły się w różnych latach), barwy naklejek i ich miejsca, rodzaju nakrętek i zaślepek po wszelakie części mechaniczne typu chłodnice zębatki no i prawidłowy klank silnika. Więc gdybym teraz kupował iksa to nic by mi się nie ukryło, niestety nie po to sprzedałem żeby teraz kupić. Chce 954 a tego widziałem pare razy u kumpla i na dziesiątkach zdjęć. Staram się nauczyć jak wygląda oryginał żeby później poznac ewentualne inności. Może jest ktoś kto miał lub ma 954 i zna ją na wylot i wie na co zwrócić uwagę podczas kupna, albo ma na sprzedaż bezwypadkowy igła z małym przebiegiem może być nawet '02 pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 zglos sie na gg to dam ci numer gg do goscia co ma fireblada chyba 02 a jego kumpel ma chyba 03 czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 uwage zwróć szczególnie by Ci ktoś wersji która była na torze używana niewcisnoł ;) bo teraz sporo tego na rynku :| Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Z teo co pamiętam, w 2003 wzmocnili łożysko główki ramy, a w modelach 2002 wymieniali w ramach serwisu - więc jak byś miał 2002 to sprawdź czy było wymieniane. Aha i nastaw się na inwestycję w amora skrętu, bo strasznie lubi trzepać kierownicą. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 I dokladnie ogladnij blok silnika przy pokrywie alternatora,nawet przy malym szlifie lubi w tym miejscu pekac.A w modelu 2002 podobno lubial 2 bieg padac,robili to w ramach rekojmi no ale moze Ci sie trafic egzemplarz ktory nie ma wymienionej dwojki zwlaszcza ze szukasz moto z malym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Znaczącą wadą w stosunku do X-a (mówię o eksploatacji) jest to, że 954 to straszny nerwus. Turystyka mu tak średnio wychodzi. Kiedyś, jadąc 954, postanowiłem odwinąć. Leciałem ok. 240 km/h i najechałem na naprawdę lekkie wzniesienie na drodze. Przyzwyczajony do ZX7R i ZX9R myślałem, że reakcja będzie podobna jak w Kawach - tzn. lekko się uniesie na zawieszeniu i popłynie dalej. Otóż gdy przejechałem przez wzniesienie i zobaczyłem że oba koła lecą ok. 0,5 metra w powietrzu nad ziemią swierdziłem, że życie jest w stanie zaskoczyć człowieka w najmniej oczekiwanym momencie. Po zatrzymaniu zacząłem całować amorek Ohlinsa, który na szczęście był mocno skręcony. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 uwage zwróć szczególnie by Ci ktoś wersji która była na torze używana niewcisnoł ;) bo teraz sporo tego na rynku :| sam chce go wcisnąć na tor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 WitamZastanawiam się nad kupnem CBR954RR i chciałbym się dowiedzieć co o tym moto myślicie o jego prowadzeniu i ogólnie o tym moto Czy to prawda że on się aż tak żle prowadzie i jest trudny do opanowania Czekam na odpowiedzi i wasze opiniep.S a może kupić coś innego??????????? (chodzi oczywiście o klase 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 a czym dotąd jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Jak narazie to jeżdżiłem Jawą 350 ts i Kawasaki ZX6r(kolegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Jak narazie to jeżdżiłem Jawą 350 ts i Kawasaki ZX6r(kolegi)to powodzenia :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Ja mam od niedawna CBR 600 F4 i mocy mam aż za dużo.Szczerze mówiąc nie wiem czy 954 w Twoim przypadku to dobry pomysł.Niektórzy mówią że wystarczy zdrowy rozsądek ale przy takiej mocy potrzebne jest chyba jednak "troche" umiejętności.Takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi