nyka Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam.Jestem tu nowy 8) Szukam skuterka. Mam uzbieranych już 2000 zł.Mam jedno pytanko czy za tyle kasy sprowadze sobie skuterka z niemiec? Serdeczne pozdro nyka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 WitamNapewno kupisz! Tylko poszukaj kogos konkretnego żeby cie nie zrobił na szaro z kasą .No chyba że sam pojedziesz. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Myślę ze spokojnie tyle że koszty rejstracji nie ma co ukrywać równierz będąwysokie.Można by poszukać czegoś z włoch - tam bedzie wiekszy wybór lecz motorki mogą mieć większy przebie ponieważ są bardzo eksploatowane w codziennym uzytku.Istnieje mozliwosc poszukania czegos sprowadzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Niewątpliwie jest to możliwe ,jednak raczej nie opłacalne. Obecne w naszym kraju zalegają tysiące sprowadzonych pojazdów, a ich właściciele niejednokrotnie pozbywają się ich po cenie zakupu. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Sprowadzenie z niemiec skutera jest juz malo oplacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Mozesz jechać na słomczyn.Tam jet dużo takich skuterków w tej cenie i naprawde jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Mój kolega ostanio kupił Yamahe Neo's z 2003 r. za 2500 zł. Proponuje Ci kupić "Giełde motocyklową". Poszukać po giełdach. Naprawde można znaleźć ciekawey skuterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Proponuje Ci kupić "Giełde motocyklową". albo dizmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Pamietaj, ze rejestracja to koszt okolo 600zl - nawet troche wiecej. Wiec nie daj sie nabrac na teksty "rejestracja okolo 100zl". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Znajomy sprowadził z niemiec skuter Yamahy, czteroletni stan idealny. Kosztował go 2000zł i rejestracja niecałe 600zł. Myśle że sie opłaca bo u nas za byle jaki stary złom chcą 2000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja moge Ci sprzedać skuter z 2001 kupiony w 2002 w salonie, przebieg to lekko ponad 7000, smigany tylko w wakacje, od roku juz nie jezdze bo niema gdzie, idealny na miasto, pali 2l/100. predkosc ok 60km/h ale sa gdzies blokady. Nowy tłok i pierscienie. Cena 2500, mozna spuscic do tych hmm 2000. Marka Sundiro XDZ50CH, dałem za niego 5000. Kuferek ładny gratis. Kolor Czarny błyszczący:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 przebieg to lekko ponad 7000 Nowy tłok i pierscienie. eee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Uzywalem zly olej dla oszczednosci kasy i bylo za duzo nagaru, nie wiem czemy ale pierscionki pekły i były do wymiany. cylinder jak nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Uzywalem zly olej nie wiem czemy ale pierscionki pekły No faktycznie to ciekawe dlaczego pękly :) . Ale cena calkiem spoko chyba jak wszystko sprawne. Kolega mial taki skuter i chwalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Chce 2500 ale mozna sie dogadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi