krzysiek_1234 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 witamMam problem , chodzi o to ze mam licznik od wski , w simsonku .Mam go już chyba z pół roku i normalnie działał , a teraz nagle jade chyba z 6 blach , a on mi pokazuje że jade 30 :-x :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 miałem identyczny problem w simku tylko ja miałem oryginalny licznik odkręć prawy karter i na wałku będzie taki plastik możliwe że to się kręci a to ma być nieruchomo przyklejone do wałka popróbuj pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Najważniejsze jest dokręcenie zębatki zdawczej i zabezpieczenie jej zaginaną metalową podkładką. Jeżeli zebatka sie odkręca to odpycha trybik napędu licznika i nie działa. Jeżeli zebatka od napędu licznika była ścięta to wymienałem obie (tę w deklu też). Daje to lepszy efekt. Aha jeszcze miałem uszkodzony dekiel. Kupiłem nowy ale był z plastiku. To całkowita porażka licznik sypał sie co tydzień. Założyłem znowu ten stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 ja mialem zwykly zrobilem 50 km urwala sie linka potem 20 urwala sie no teraz mam elktryka :((rowerowy) i dziala pieknie. i jeszcze opcje typu srednia, godzina,czas jazdy, przebieg dnia,:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 ja mialem zwykly zrobilem 50 km urwala sie linka potem 20 urwala sie no teraz mam elktryka :((rowerowy) i dziala pieknie. i jeszcze opcje typu srednia, godzina,czas jazdy, przebieg dnia,:) To fajnie ze masz wykurwisty predkosciomierz rowerowy, ale ziomek pisał o problemie z mechanicznym. Do ziomka autora - mogl sie spieprzyc slimak w samym speedometrze Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 hej spokojnie ,już po problemie , okazało się żę plastikowa zębatka sie zjechała. :) dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi