mrew Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Ha! Pochwale sie - IV miejsce z czasem 12,231 (ET+RT) i 12,069 (ET), predkosc na mecie cos ponad 220 nie pamietam dokladnie wskazan radaru :biggrin: . Moze to i tylko IV miejsce ale dla mnie pelen sukces! Jestem z siebie zadowolony jak nie wiem co, pojechalem pierwszy raz bez zadnego przygotowania i pelna improwizacja byla :) . Chyba zlapalem bakcyla na takie zabawy, i w ogole pomimo pogody na poczatku niezbyt sprzyjajacej to oceniam impreze na 5+ (oprocz oplat podwojnych bo za wjazd na teren 25 zl + za starty 30 zl - mogliby ograniczyc dla widzow 25 a dla zawodnikow 30 ;) Normalnie chlopaki i dziewczyny startujcie nie ma co sie kryc bo zajefajna satysfakcja i jakis talent nowy mozna w sobie odkryc! Polecam :D Aaaaa.... Ventura, mozna gdzies od Ciebie zdjecia sciagnac? Edytowane 29 Lipca 2006 przez mrew Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Mrew gratuluje :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Mrew, widziałem jak wyginałeś na torze :biggrin: A zdjęć na serwer nigdzie nie wrzucałem, ale za to możesz mi podać mail to Ci coś tam prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Może mi ktoś wytłumaczyć po co odświeżać temat z przed roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Może mi ktoś wytłumaczyć po co odświeżać temat z przed roku??? Nie zauwazylam,ze to rok temu bylo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 To ja się też pochwale - miejsce "7" z czasem 12,6 sek. A prędkość mieliśmy z Marcinem 234 km/h. Mam na filmie z zawodów. A zdjęcia jak byś mógł przesłac to na adres [email protected] Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ma ktos fotki albo filmik z rs-ka ,ktora startowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi