MYCIOR Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Noi to juz za tydzień. http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o.20060413.index Zawsze uwazalem ze rzeczy w takich sklepach to szajs,no alenawet chwalicie, wiec sie przejdei zobacze co to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Kurde, nie cierpię marketowych rzeczy, ale te z Lidla naprawdę są całkiem całkiem. One wyglądają tak, jak marketowe gówienka dla Helmuta rzucone na Polskę :icon_rolleyes:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 nie znam się na tym więc pytam - czy ten prostownik automatyczny to to jest takie ustrojstwo co to podłączam do niego aku na zimę i do wiosny o nim zapominam :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :banghead: Thanks from the mountain za answer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_MZ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ten podpis pod ceną jest fajny: Prosimy zwrócić uwagę, iż mimo starannie zaplanowanych zapasów istnieje możliwość szybkiej wyprzedaży niniejszego artykułu. :banghead: Ludzie się przestraszą gromady motocyklistów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ten podpis pod ceną jest fajny: :crossy: Ludzie się przestraszą gromady motocyklistów. :buttrock:U mnie gromad motocyklistów nie było :lalag: Więcej ludzi rzuciło się na kurczaki :) i graty do samochodów.Sam zakupiłem ocieplacze na kolana dla plecaczka. Trzeba dbać o kobitkę :clap: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<maryan>> Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Właśnie wróciłem z lidla zakupiłem pas na nery i disclocka. Co do pasa to wydaje się byc całkiem niezły, ma wzmocnienia ocieplana podpinke. Disclock nie wyglada juz tak dobrze ale moze chociaż odstraszy amatorów cudzych sprzetów (oby jednak nie musiał sie sprawdzać w tej roli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Polecam kombi przeciwdeszczowe , kupilem w tamtej "edycji" i sprawuje sie swietnie.Naprawde towar godny polecenia, zastanawiam sie teraz nad prostownikiem , ciekawe czy nie będzie to czasami 'jednorazowka'?Właśnie kupiłem prostownik i jestem zadowolony 3 lata gwarancji i do tego niemiecka produkcja czyli wart tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Muszę do Lidla pojechać w takim razie - ten prostownik to fajna sprawa - nie za duży ale byk :buttrock: Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nie znam się na tym więc pytam - czy ten prostownik automatyczny to to jest takie ustrojstwo co to podłączam do niego aku na zimę i do wiosny o nim zapominam :buttrock: :crossy: :lalag: Thanks from the mountain za answer... To ja ponawaim jeszcze raz pytanie - ludzie niech ktoś mi opdowie bo sie nie znam i nie wiem czy mam to kupić czy nie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 To ja ponawaim jeszcze raz pytanie - ludzie niech ktoś mi opdowie bo sie nie znam i nie wiem czy mam to kupić czy nie :buttrock:Właśnie tak podłączasz akumulator i zapominasz o nim, prostownik ma funkcje podtrzymania ale przeciesz jak naładujesz akuś to możesz prostownik odłączyć. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_MZ Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dziś byłem na zakupach i kupiłem sobie pas. Zobaczymy jak będzie się sprawował :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dziś tam byłem, kupiłem sobie pokrowiec na moto, a dla kobitki pas nerkowy bo jak ktoś wcześniej zauważył, trzeba o nie dbać :buttrock: Myślałem też o pzreciwdeszczówce bo stara z louisa (taka żółlo-czarna) rozdarła sie przy ubieraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tia - zakupiłem to cudo zwane prostownikiem Z oględzin podoba mi się bardzo - mały, prosty w obsłudze ale ma pare bajerów np regeneracja starych aku i podtrzymywanie napięcia.Niestety nie zapowiada się że go w najbliższym czasie użyję bo moto nowe...chyba że mi się znowu zapomni i zostawię światło w samochodzie na weekend...o to wtedy będzie ładowanko Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Kupilem sobie tego discloka, pas tez zrobil dobre wrazenie.Jako ciekawostka na allegro juz mozna kupic z 2 reki, hahaha. http://allegro.pl/item97129016_kominiarki.htmlhttp://allegro.pl/item97128361_zabezpieczenia_na_kola.htmlhttp://allegro.pl/item97128069_pasy_nerkowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 również kupiłem pas i disclocka,czas pokaże jak się sprawią, niezła przebitka na allegro :) Pozdrawiam Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi