Smash Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Ok postanowiłem kontynuwoać ten temat:mam zamiar kupić Yamahe DT 80 LCII z tym, że ona jest zarejestrowana na motor, a ja mam 15 lat i karte motorowerową.Więc pytam CO MI ZROBIĄ jak mnie zatrzymają - JAK MNIE ZATRZYAMJA nie piszcie ze moge ucieć tylko co mi zrobia jak mnie juz zatrzymają, a ja karte motorowerowa a tu motocykl :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Ok postanowiłem kontynuwoać ten temat:mam zamiar kupić Yamahe DT 80 LCII z tym, że ona jest zarejestrowana na motor, a ja mam 15 lat i karte motorowerową.Więc pytam CO MI ZROBIĄ jak mnie zatrzymają - JAK MNIE ZATRZYAMJA nie piszcie ze moge ucieć tylko co mi zrobia jak mnie juz zatrzymają, a ja karte motorowerowa a tu motocykl :evil: Jeżeli jest zarejestrowana na motocykl to potraktują to jako jazdę bez uprawnień. Karta motorowerowa nic ich nie będzie obchodzić. Skutki: wysoki mandat, i duuużo kłopotów (chyba nawet nie będziesz mógł zdawać na prawo jazdy przez ileś lat).Podsumowując: odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 czyli nie ma się czego bać jak się nie ma numerów! HAHAHA!!!Policja moze mi narobić!Kozak z ciebie Gościu ale jak cie złapią i postawią starych przed kolegium, ze np moterk byl kradziony to bedziesz portkami trząsł.. :evil: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 hehe kozak i to na motorynce :evil: btw.gdzie wcieło gościa ?? bo go ostanio nie ma......ku*wa no kupilbym tą 80-tke na motor ale sie boje :) ale kupie sopbie taką sama tyle że na 50 i policja może mi ciągnąc lache :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 hehe kozak i to na motorynce :evil: btw.gdzie wcieło gościa ?? bo go ostanio nie ma......Ojj, chyba dawno kolegi nie było na 4um. A gościu - ponoć zmienił ostatnio skórę... Na gumową.... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 o haryyyy wiesz co ci moze zrobic Policja.Jak trafisz na jakiegos downa z policji i niebedziesz mial OC zaplacone to moga ci dopierdoli 3000zl OC jest najwazniejsze i dowod rejstracyjny. A ja mialem kiedys komara takiego rozjebaego za 30zl kupilem od kumpla bez papierow bez niczego i jak mnie paly zlapaly za to ze zadymilem ulice i powiedzieli pokaz dokumenty powiedzialem ze niemam bo MOTOR ZNALAZLEM NA SMIETNIKU I CHCIALEM SIE PRZEJECHAC na serio i nic mi niezrobili tylko zaj**ali motor heh :evil:) 8)Kolega mi sie dal kiedys Suzuki Ts swoim przejechac i akurat straz miejska wyskoczyla. Powiedzialem, ze wszytskie dokumenty ma kolega to kazali mi dopchnac do jego domu. Ludzie!! Zaczeli mu pierniczyc ze 50cm3 jest od 18 lat (daje slowo!! :) ) i ze on sie nie moze takim poruszac. Do mnie nic nie mieli. Potem przeczytali ze jednak 50cm3 jest na karte motorowerowa to sie przyczepili ze nie ma OC. Spisali go i pojechali. Po minucie w rure i tniemy w dwie osoby (TS-ka zarejstrowana na jedna), bez lusterka i bez kasku. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Straż miejska to buce, nawet przepisów nie znają, dlatego zakładaja w miescie blokady na koła a nie pracuja w policji :evil: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 oni wszyscy się udali..........umią tylko mandaty pisać i nap**dalać bogu winnych ludzi(może nie zawsze nie winnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Gliny sie tylko dopierda... do tych kturzy nic nierobia i to jest niefer :P niech sie wezma za tych kturzy naprawde cos robia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 zupełnie sie zgadzam z BOLS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 13 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Dokładnie. Powinni łapać kryminalistów, lub złodzieji. Raz tak mój Ojciec powiedział psom gdy zatrzymali go bo żarówka sie spaliła w samochodzie. Powiedział im prosto w oczy co o nich mysli, a prawda w oczy kole i go puścili :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Gliny zawsze czepiaja sie tych najsłabszych chcac najczesciej wziac lapowke ,oni tylko z tego zyja z łapowkarstwa.Mam nadzieje ze to sie kiedys zmieni :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zdejmujesz tablice i jezdzisz jak beda chcieli cie złapać to uciekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zdejmujesz tablice i jezdzisz jak beda chcieli cie złapać to uciekajTo swiadczy o tym jakim jestes idiota :? . ILE JESZCE TEMATOW ODSWIEZYSZ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 czyli nie ma się czego bać jak się nie ma numerów! HAHAHA!!!Policja moze mi narobić!Kozak z ciebie Gościu ale jak cie złapią i postawią starych przed kolegium, ze np moterk byl kradziony to bedziesz portkami trząsł.. :buttrock: A jak (odpukać) komuś coś zrobisz, to starzy do końca życia będą musieli płacić rentę. Zastanów się czy warto dla kilku dych ryzykować czymś takim :?: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi