bartic Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 metafooora chopie ;) me-ta-fo-rano nic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Asiu-swietna rade Ci dam. Mowie Ci jak zobaczysz jakis patrol policji to sie zatrzymaj, ladnie sie usmiechnij i powiedz im o swoim problemie-na 100% udziela Ci fachowej odpowiedzi, a na przyszlosc nauczysz sie szukania odpowiedzi w inny sposob na inne pytania jakie niesie ze soba kazdy dzien Twojego zycia.z powazaniem tomekpzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 HpGuest chyba chce odpocząć od forum.. To bylo pewne od poczatku... Wielkie dzieki ;) Chyba trzeba wprowadzić jakies ostrzejsze kary dla takiej gównaterii. Z tym sie chyba wszyscy zgadzamy :twisted: Pozdro @ll moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 HpGuest chyba chce odpocząć od forum. Racja Chyba trzeba wprowadzić jakies ostrzejsze kary dla takiej gównaterii 2 racja niech tam sobie w USA znajdzie jakies forum dla jezdzących bez dokumentow i uciekajacych przed policją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 witam, mam pytanie do moderatora:szanuję forum, jestem tu od niedawna i obecnosc wnosi do mojego zasobu wiedzy naprawdę dużo informacji, ale nie rozumiem, dlaczego chcecie wyrzucać forumowicza tylko dlatego, iż z młodzieńczą brawurą piszę o swoich "zbuntowanych" poglądach? W zasadzie nikogo nie obraża a jezeli nawet nie ma racji to przeciez to forum = swoboda wypowiedzi. Mnie jak męczy jakiś watek to go po prostu nie czytam...Pozdrawiam (i naprawde chciałbym poznać powód bo pewnie czegoś nie rozumiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 okej, ale słuchaj, jak właściwie "wejść" na regulamin... przeglądam i nie mogę zanleżć skrótu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nie chce mi się śledzić całego tematu od początku (zwłaszcza że to już n-ty w tej samej kwestii) więc może powtórzę coś co już zostało napisane.- jazda bez prawa jazdy - w razie spowodowania wypadku PRZEJEB...E ponosi się całkowitą odpowiedzialność finansową za skutki wypadku, nieraz za leczenie i rentę wielu osób do końca życia. Można sobie zasrać życie przez jedne głupie wyjechanie bez posiadania prawka- jazda po paru browarach lub porządnej fazie - jak wyżej- jazda bez posiadania (w ogóle) OC też kończy się jak wyżej Jeżeli ktoś jeździ bez uprawnień jego prywatna sprawa pod warunkiem że dokładnie zdaje sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji tego co robi. Chojraków którzy bez prawa jazdy skasowali komuś porządne bryki albo kogoś rozjechali to znam na pęczki. Tyle że niejeden teraz płacze jak spłacić 100.000 zł nie czekając do ukończenia 18 lat. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi