Maly-PMI Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie no ja zajmuje tv u mnie w domu juz o 22 i czekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Kurde a ja polsatu ani polsatu sport nie mam :D ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 nagra to ktos na kompa i przerobi na divixa a potem albo na serw albo dla zainteresowanych wysylac CD Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 JUHUUUU , z zwiastunu zapowiada sie naprawde ostro. U mnie w multikinie mozna to ogladnac, chyba jak w kazdym miescie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Kurde gdybym zostal tydzien dluzej ogladalbym to na live :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Kurde gdybym zostal tydzien dluzej ogladalbym to na liveżałuj żałuj :) Kurde a ja polsatu ani polsatu sport nie mamżałuj żałuj :D nagra to ktos na kompa i przerobi na divixa a potem albo na serw albo dla zainteresowanych wysylac CDno przydalo by sie żeby to ktoś nagrał, ja nie mam jak wiec odpadam,ale napewno sie ktos znajdzie.ja pierdu, jak widze tą reklame na TVN Turbo albo na Polsacie to mi normalnie ciarki po plecach przechodzą , jak Pastara sie przygotowuje i ten gość z korridy i te skoki. ja sie doczekać nie moge strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Przypominam że relacja jest już jutro :twisted: ja pierdu, jak widze tą reklame na TVN Turbo albo na Polsacie to mi normalnie ciarki po plecach przechodzą , jak Pastara sie przygotowuje i ten gość z korridy i te skoki. ja sie doczekać nie moge strasznie. To oglądaj do woli:www.xl600.go.pl/foto/REDBULL.mpg Ja będę pewnie nagrywał na VHS, bo podczas relacji jeszczę będę w pracy.Niestety Warszawska parada enduraków promująca całą imprezę została odwołana, a szkoda bo zapowiadał się fajny dzionek. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No juz jutro :D Ja jade do cinema city obejrzec na zywo - to tez jest fajne przezycie, nie to co w telewizornii. Dzwiek super, obraz, nie moge sie doczekac... No i oczywiscie trzymam kciuki! 199 górą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No juz jutro Ja jade do cinema city obejrzec na zywo - to tez jest fajne przezycie, nie to co w telewizornii. Dzwiek super, obraz, nie moge sie doczekac... A ja w domku :D Tyle, że mam karte Tv i projektor także obraz mam jak w kinie ;) :-D ;) Dzwiek tez tylko że moja karta posat tylko mono łapie :P :D :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 A nie wiem czy na redbullxfighters.com sie nie obejrzy na zywo? Co tak gdzies czytalem chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 o której to leci w cienema city w katowicach?? nie wiecie czy sa jeszcze bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Wszedzie powinno byc tak samo czyli 22:30 :)Aha jesli ktos ma cyfre mozna obejzesz zawody na zywo w Eurosporcie ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 KuBA no cos na inteligencje :) jak na zywo to czyli o 22.30 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 a na polsacie leci chyba o 23 więc nie wiedziałem kiedy w kinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 to i tak chyba nie na zywo bo ja na plakacie mam napisane ze poczatek o 21 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi