Conan123 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 WitamSorki, muszę sie pochwalić bo mnie rozpiera - kupiłem Hondę X 11, na razie tylko parę km, ale frajda ogromna. Niedługo pozbędę się Xj-ty.Może to duży przeskok, ale powinienem sobie poradzić, na Xj-te wsiadałem po prawie 12-letniej przerwie i żyję, więc teraz też nie będzie źle. Kopa ma niesamowitego, a to mnie najbardziej w moto cieszy.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Gratulacje! X Eleven fajny sprzęt! No ale jakies fotki będą ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 gratulacje z zakupu Hondy :) :D jakbys zarzucił jakies zdjecia to byśmy sie nie obrazili ;) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 X-11 ?Wow, to by mi sie tez podobalo, zamiast mojej VFR.............ale nie, ..............zostaje przy mojej maszynie, nawet jak nie ma takiego poteznego silnika.Gratulacje z zakupu - nie pozalujesz. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 X 11 piękny sprzęt, ;) :P ,gratuluje zakupu,niech ci służy wiernie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 gratuluje sprzęta, piękna maszyna, muszę się przyznać że trochę zazdroszczę, bo wciąż myśl o posiadaniu właśnie tego sprzęta nie daje mi spokoju :mrgreen: mam nadzieję że będzie się sprawował bez najmniejszego problemu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Fotki fotki dawaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan123 Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Witamfotki juz mam tylko jak to tu wstawić i jakie są limity. Cały jest zrobiony taką folią udającą karbon - średnio to mi się podoba, takie udawanie ekstremy - może kiedyś go przemaluję.Jak na razie radocha z przyspieszeń ogromna, to co dla Xj-ty było wysiłkiem tutaj z gracją i elegancją jeden gwizd. I stabilniejszy jakiś.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Wstawia sie normalnie. Pokaż maszynke... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 wrzuć od albumu, musi być nie większa niż 800 x 600... tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 x 11 to jest to piekna nakedziara heh :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Też mam w planach, na razie akumulacja kapitału. Poza tym mój dostawca jeszcze nie namierzył żadnego, co spełnia określone przeze mnie warunki.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 No to mamy niemalze "bratnie" maszynki. Gratulacje zakupu i w droge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi