KML Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 No proszę co młoda kobieta potrafi na forum uczynić, temat ma jeden dzień a już chłopaki na 3 strony napisali :-D jeden przez drugiego :mrgreen: ;) :P ;) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Zalezy w jakim stanie bo mozna kupic motor używany a koles wcale na nim nie jeździł i rzeczywiście jest w stanie idealnym. Jeżeli sie znasz troche na silnikach itp. to mozna kupić używany ale jeżeli nie wiesz co jest czym i nie masz zamiaru sie denerwować to polecam nówke ( o ile jest taka możliowośc finansowa) Co do używanych nie są takie złe jak o nich mówią. KMLNo proszę co młoda kobieta potrafi na forum uczynić To sie dopiero nazywa motywacja ;) Pozdrawiam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 szajbz, miałabym możliwość pojechania z osobą, która się na tym trochę zna ... I raczej do tej opcji bym się skłaniała. Nówki moto, o których myślę, trochę kosztują :? :| No proszę co młoda kobieta potrafi na forum uczynić' date=' temat ma jeden dzień a już chłopaki na 3 strony napisali jeden przez drugiego[/quote'] ahaha ... no coż ... ;) napisałam wcześniej, że jesteście wspaniali, nie :mrgreen: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 szajbz' date=' miałabym możliwość pojechania z osobą, która się na tym trochę zna ... I raczej do tej opcji bym się skłaniała. Nówki moto, o których myślę, trochę kosztują :? :| [/quote'] Tym lepiej, bo w razie gleby (czego nie zycze) nie bedzie tak bardzo żal motoru. Pozatym dobry używany nie gorszy od nówki. Chociarz docierać nie trzeba. ;)Pozdrawiam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 w razie gleby (czego nie zycze) oj nie jedna gleba zapewne przede mną i właśnie nie martwię się o siebie, a o motocykl ;) Jestem właśnie w trakcie uświadamiania matki, że mam zamiar wcielić plany i marzenia w życie :mrgreen: póki co, przyjmuje to spokojnie i myślę, że będzie sii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Zdecydowałaś już jaki motor zakupisz? Czy zastanawiasz sie nadal? ;) Kask i Buty moto to podstawa bez tego niewolno wsiadac na motor. Pozdrawiam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 nie zdecydowałam się jeszcze, aczkolwiek najbliższa mi jest jakoś Yamaha DT 125R ;) w poniedziałek przejadę się do salonu i "przymierzę się" do motorq, zobaczę, czy dam radę go utrzymać, itd. ;) no i jeżeli chodzi o ochronę, to w planach mam spodnie, buty, kurtkę, kask, gogle, rękawice na 100% :P nie chcę teraz oszczędzać na zdrowiu, a później żałować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 czy dam radę go utrzymać' date='[/quote']Utrzymać nie jadąc to latwo ;) . Ja nawet Hayabuse utrzymalem hehenie chcę teraz oszczędzać na zdrowiu' date=' a później żałować [/quote']Swiete słowaPozatym dobry używany nie gorszy od nówki. ...a duuuzo tanszy. Jak dla mnie nie ma sensu nowego 2t kupowac bo taki sprzet nie jest na lata. 2 sezony i juz cos trzeba robic. Co innego z 4suwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Utrzymać nie jadąc to latwo no, ale jak stojąc z nim będzie mną rzucało na boki, to raczej nie wróżyłoby to nic dobrego w trasie ;) btw. to orientuje się ktoś, ile Arpilia Rx50 kosztuje :?: i nówka i używana :?: Bo szukam w necie od dłuższego czasu i mam stronki m.in. Aprilii, ale cennika to ja tutaj nie widzę :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 no' date=' ale jak stojąc z nim będzie mną rzucało na boki, to raczej nie wróżyłoby to nic dobrego w trasie [/quote']Ojjj nie wiem ;) . Kiedys nie moglem stac na sprzetach bo co mi sie przechylil to musialem go klasc na ziemie, ale jak juz ruszylem to wszystko było ok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Kiedys nie moglem stac na sprzetach bo co mi sie przechylil to musialem go klasc na ziemie no, a jakbyś takim glebę zaliczył i go z siebie podnieść nie mógł :P :?: Eh, wiem, że to wszystko zależy ;) ale chociaż się przymierzę :mrgreen: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 no ja Ci mówiłem ile kosztuje nowa aprilia=) zalezy od wersji albo zwykła albo racing ja mam racing i nowa kosztuje około 14 tys a normalna około 13. mało sie róznią. a uzywka ja sprzedałem 50ccm 1992 za 3800 a teraz mam 80ccm 1997 za 6500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 na dzień dzisiejszy nie wiem, czy "nastawiać się" na tą Yamahę, czy Aprilię :P Eh :roll: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 !!!!!! A P R I L I E !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 to w planach mam spodnie' date=' buty, kurtkę, kask, gogle, rękawice na 100% ;) nie chcę teraz oszczędzać na zdrowiu, a później żałować ;)[/quote'] Zamiast kurtki (bo lato jest) proponuje buzer, czyli zbroje na klatke piersiową, lepszy zakup niż kurtka. Chyba od 300zł sie zaczynają.Pozdro. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi