Strzalek Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Pas nerkowy tylko z nazwy jest nerkowy bo tak naprawde trzyma wszytekie flaki w kupie i kręgosłup rzem z nimi.Poaztym oprócz trzymania ich razem zapobiega takrze przewianiu nerek w chłodniesze dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guzik_Darek Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Żeby się nerki przemieściły to treba chyba motorem z drugiego piętra skakać a prz jeździe nawet rzędu 60 km/h po dziurach (porządnych) bez wywrotki nie ma prawa ci się nić przemieścić ;) (chyba że zawieszenie w moto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 właśnie trochę dziwne mi się wydawało stwierdzenie trzyma wszytekie flaki w kupie i kręgosłup rzem z nimino bo chyba to jednak tak sobie wszystko w środku nie lata :mrgreen: :?: mam nadzieję ;) [ Dopisane: 10-07-2005' date=' 21:57[/i'] ]i tak z innej bajki pytanie ... takie moto, o którym myślę (Yamaha DT 125R) nadaje się też w trasy ... no, ale jak długie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 właśnie trochę dziwne mi się wydawało stwierdzenie trzyma wszytekie flaki w kupie i kręgosłup rzem z nimino bo chyba to jednak tak sobie wszystko w środku nie lata :mrgreen: :?: mam nadzieję ;) [ Dopisane: 10-07-2005' date=' 21:57[/i'] ]i tak z innej bajki pytanie ... takie moto, o którym myślę (Yamaha DT 125R) nadaje się też w trasy ... no, ale jak długie :?: Jak jestes uparta to ogranicza Cię tylko budżet :? A tka na poważnie to całkiem dobry motocykl, jedynie co może zniechęcać do jazdy dłuższej to wąskie pseudowyczynowe siedzenie, ale co jakiś czas postój i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 tka na poważnie to całkiem dobry motocykl, jedynie co może zniechęcać do jazdy dłuższej to wąskie pseudowyczynowe siedzenie, ale co jakiś czas postój i powinno być ok. Siedzenie właśnie wcale nie jest takie wąskie, do wyczynowego siodła to mu daleko, ale dupsko i tak boli po długiej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Na upartego można znaleźdz pokrowce żelowe na siodło.Podnosi komfort.Pozdro. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Jak jestes uparta oj' date=' jestem ;) ale dupsko i tak boli po długiej jeździe. cóż, najwyżej będę dziwnie chodzić przez jakiś czas :mrgreen: się zobaczy :P [ Dopisane: 10-07-2005, 22:28 ]pokrowce żelowe na siodło pierwsze słyszę :lol: a zdejmowane, czy jednorazowo zakładane na dłużej :?: i ile taka przyjemność kosztuje :mrgreen: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Taki nakładany, mozna go zdjąć w każdej chwili.Nowa kanapa około 300zł (mniej wiecej) wiec pokrowiec ponizej tej ceny ;)Pozdo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 nieźle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 motocykl' date=' jedynie co może zniechęcać do jazdy dłuższej to wąskie pseudowyczynowe siedzenie, ale co jakiś czas postój i powinno być ok.[/quote']Dt'tka ma wlasnie szeroką tą kanape, takze jak enduras napiasl do takiej jak w wyczynach jej wiele brakuje. Ja jak DT'tke kupiłem to miałem wycieta gąbke. Oddałem siedzenie do tapicera, a on wsadzil nowa mieksza gabeczke w tym samym pokrowcu. Orginalna gabka sie nie ugniata nawet jak sie na nia usiadzie, a u mnie siedzialo sie bardzo przyjemnie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 coś się pomyśli :mrgreen: jutro jadę się przymierzyć do moto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 A ja polecam cr 500 2T moc jest :mrgreen: problem by był zjazdą po mieście bo homologacji nie ma, ale da się to jakoś załatwić :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 ale to nie jest już 125cm3 ;) koło 70KM :P :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Hej!!A ja polecam cr 500 2T moc jestWycisk na maxa, tylko dla twardzieli(kamikadze?) :twisted: Dla dziewczyny nie polecam ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 A ja polecam cr 500 2T moc jest :mrgreen: problem by był zjazdą po mieście bo homologacji nie ma, ale da się to jakoś załatwić :mrgreen: To moze Yamaha R1 Limited, ponad 180km, co tam założyć kostki i jedziesz gdzie chcesz + homologacja. Gupoty pierd*lita. Pozdro. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi