wojtasik Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 ...niesty jednak nie dam rady jutro posmigac... brat mnie zalatwil koncertowo... wyjechal na urlop i zabral ze soba pilota od garazu... przez co na tydzien mam uziemione moto... ...milej wycieczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 to jast nas dwóch, zobaczymy czy babajaga się zjawi :twisted: może ktoś nas zaskoczy jeszcze, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 wojtasik, zawsze istnieje możliwość odłączenia napedu bramy i otwieranie ręczne. A jak prąd wyłączą, to nie wyjeżdżasz z garazu? W sumie to nie moja brocha, ale pretekst mało poważny :-) A z Olą to bym polatał!!! Jak ta SVka pieknie śpiewa... Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 no i polataliśmy ;) :twisted: niestety babajaga nie dała rady (dojechać) :P a tak chcieliśmy zobaczyć jak zasuwa na tej miotle, trasa krótka - proponuję powtórzyć za tydzień, ale wawa-olsztyn, tak w ogóle, to szkoda, że niewielu nas pojechało - 6-8 sprzętów więcej hałasu robi, chętnych na powtórkę serdecznie zapraszamy, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 wojtasik' date=' zawsze istnieje możliwość odłączenia napedu bramy i otwieranie ręczne.[/quote'] ...prawdopodobnie istnieje... tylko ze to jest duzy podziemny parking w bloku... a z uwagi na fakt iz tam nie mieszkam (tylko trzymam moto) - ochrona raczej niechetna jest do wspolpracy... W sumie to nie moja brocha' date=' ale pretekst mało poważny Smile[/quote'] ...aha... i wiesz gdyby odeszla mi nagle ochota na wspolna jazde... to bym to po prostu napisal... bez podawania bardziej lub mniej 'powaznych' pretekstow... ;-) btw... a Ty byles na tej przejazdzce czy ot tak klikasz posty gdzie popadnie? pozdrawiam, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 kurteczka, nawaliłam :oops: to jest tak, jak ma się rodzinkę, która zupełnie niespodziewanie wpływa na twoje plany :D w przyszły weekend na pewno nie latam, ale za dwa tygonie - z miłą chęcią ;) pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 kto z forumowiczów ma ochotę JUTRO ok 12ej nawinąć 200km w TEMPIE SPORTOWYM ??? na razie jest nas 2 :twisted: chyba, że roberto to czyta :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 hej,chętnie nawinę 200ki :twisted: . jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 spotykamy się o 16ej (mała zmiana planów) pod Centrum Handlowe Bemowo (parking) jest nas 3ech: gsxr600, gsxf750, kawa ZR7, traskę mamy oblookaną (trasa gdańska, a póżniej w lewo, dużo zakrętów, ładny asfalt), zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 jak dla mnie ok :) do zobaczenia jutro o 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 kto z forumowiczów ma ochotę JUTRO ok 12ej nawinąć 200km w TEMPIE SPORTOWYM ??? Dla twojego rumaka to jest tempo sportowe a dla mojego rajd spod czerowego pola :twisted: 200km to robimy tylko godzinną przejażdzke :) do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 roberto nie da rady niestety :( cóż, takie życie - ale jedzie z nami hayka :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Sorry za nieobecnosc, melduje sie na kolejny raz.A moze kolejnym razem :http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=29777to jakos do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 może by coś w najbliższy weekend zorganizować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 chyba da się zrobić Roberto 8) zobaczymy w czwartek jaka pogoda się szykuje na weekend, jeśli wszystko będzie okej to napiszę do chłopaków na PW i polecimy razem, jakieś preferencje co do celu, dnia, godziny ??? pozdro600 peesnamówimy skandynafa żeby hayke na koło postawił :buttrock: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi