Piotrek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 choppery kinroada czy jakos tak:P chyba to jest model xt 50 jesli sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 PS. za 4 tys zl z salonu dostaniesz tylko skuter typu Huriqane to ponoć dobry wybór' date=' słyszałem dużo dobrych opiniihttp://www.motorkrak.com/hurricane.htmlcena dobra, a i wypasiony jest (alarm i odpalanie na pilota... mozna poszpanować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 moim zdaniem te tanie skuterki nowe do 5 tys... i jeszcze jakichś firmy dziwnych są zupełnie do bani. kumpel kupił takiego i teraz co dwa dni zawozi do gwaracji:/ bo wszystko sie wali po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 mnie sie wydaje ze do 4000zeta można zaszalec zdeczka, moim zdaniem jesli chodzi o motorowery to polecałbym Suzuki Rg 80, Honde MBX 80, Honde NSR, Aprilie RS albo AF, no albo cos z tych nowszych javek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manko91 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Chlopaki jest kilka takich motorowerów.Możecie za 4000 tyś. zł kupic np.scigacza 50 lub 80.Mój kumpel sprzedaje Malaguti F12 Phantom po pełnym tuningu. Wszystko przerobione na 80 cm3.Super sprawa!! Wyciąga 100 km/h. Gdybyście mieli pytania to piszcie na e-mail!!Pozdro manko91 [ Dopisane: 20-08-2005, 15:24 ]Nie ma co za 4000 tyś. kupicie tylko skutera lub jakiś inny motorower typu simson :/ a więcej nie wiem ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Najlepiej kup simsona albo dozbieraj. Chińszczyzny nie kupuj bo trudno sie je pałeczkami:). Za 5 tyś bedziesz mial rs-ke czy cos w tym stylu w dobrym stanie. Albo za 3 tysie RG. Najlepsze wyjscie jak juz sie uparłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 za 4000 tys. to kupisz jakiegos fajnego uzywanego skuterka typu gilera runner... tylko musisz poszukac... ja ostatnio widzialem runner za 3900 na allegro, rocznika nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 za 4 tys. można mieć WYPASIONEGO simsona ale wg. mnie nie warto, hurikejna lepiej też nie więc zostaje Ci tylko coś używanego. (czy tam koledze) jak lubi enduro to dt ( za 4 tys. też bedzie wypas wypas) albo ts czy słabego rmx'a. Ale widze że tu zdecydowana większośc miniścigaczy ( nic do nich nie mam. lubie je) chce wciągnąć kolejnego właściciela do swojego elitarnego grona więc wybór należy do ciebie (kolegi) no więc lepiej idź za głosem serca kogoś znającego sie i kup używaną, a dobrą maszyne. Ja Ci mówię. :) :) [ Dopisane: 21-08-2005, 04:39 ]wypowiedź pokręcona ale sens ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ee za 4 tys to mozna spokojnie kupic rg mbx-a rd i inne ustrojstwa za ta cene mozna kupic 2 simya i nie zauwazyliscie ze chlop juz sie pewnie namyslił co ma kupic w koncu temat ma grubo ponad miecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 no racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak chcesz mieć frajdę z jazdy to skutery omijaj z daleka, choćby Ci za darmo oferowali :evil: Myślę, że w wyznaczonym przedziale cenowym dostaniesz Arpilię RX lub nawet wyglądającą na wielkie enduro Aprilię Tuareg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Oj za darmo skutera to bym brał i sprzedał :evil: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Dzisiaj mijałem na skrzyżowaniu Aprilię Tuareg i wygląda ochydnie <zygi>...ale o gustach sie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 jak sie szuka to mozna cos zawsze znalezdz,ja np w 2003 roku kupiłem lekko przykatowana gilere zulu(to samo co derbi senda tylko ładniejsza :) ) z 2000roku za 4000! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi