siwypfk Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Pawlo a czym sie zjawisz co by sie odszukac ;) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLO Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam bordowo-miodowego wild stara z fajnym plecaczkiem z tyłu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leto Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Niewiem jeszcze. Dużo zalezy od tego czy będe miał jaies zajęcie w pracy i od pogody. Bede jechał z kierunku Białegostoku. Przez Warszawę' date=' [b']Błonie Błonie, powiadasz....? :P A na radzieckich weteranach się znasz..? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Tak mniej wiecej jak na całej reszcie motocykli. A co będziesz jechał z Błonia? Czy potrzebna jakas pomoc? Jak by co to mozemy jechac razem (o ile uda mi się przewidizeć godiznę wyjazdu :P ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leto Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Niiieeeeee...! :D Nie mam uprawnień, a "Kaśka" w rozsypce, dopiero ją rychtuję. Ale jestem kompletnym greenhornem w motocyklach (co widać choćby po tym, że dopiero teraz robię prawo jazdy) i potrzebuję kogoś, kto mi pokaże kilka oczywistości. :P Np. jak ją odpalać.... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 No dzis mam temperature ale juz lecze sie herbatą z prądem.. :twisted: jeszcze ciekawe jaka pogoda jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Lecz się lecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 siwy bo ty mam rozumiec bedziesz na tym zlociku?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 No _Siwy_ dalako nie masz. A jak ktoś ma być chory to ja przywiozę ze sobą lekarstwo :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (do usunięcia) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 z Pruszkowa (WPR) przybędzie Mz150,HondaCBX750,Suzuki GSX400, Suzuki GSX-R750. Jakby co Panowie to zapraszamy na wspólne biesiadowanie :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak nie bedzie Suzuki GSX-R z Pruszkowa automatycznie na to miejsce stanie moja ETZ 250 zawsze gotowa do boju :] (nie do konca wyremontowana dlatgo sie waham) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no ok mysle ze tez sie zjawie szkoda tylko ze całkowite zachmurzenie i tak szaro ponuro ... mysle ze jednak sie ruszetrzeba wyczyscic nereczki i pospiewac :twisted: [ Dopisane: 12-08-2005, 14:20 ]no słuchajcie jednak ... JADE :twisted: u mnie słonko mysle ze bedzie git zbieram ekipke znaczy 3 maszyny hee virago , 2X czerwone intruzy 800 U.S.A :twisted: pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Panowie byłem i nie żałuje ;) siwypfk jeśli twoja maszna stała między trzecim a czwartym domkiem (wjeżdżając po lewej stronie) to widziałem widziałem :mrgreen: i nawet do drzwi stukałem z kumplem ale pocałowaliśmy klameczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zlocik był wypasiony ;) Caloksztalt - elegancki! Panie pod koniec tez byly fajne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi