QuadMan Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 Nie wiem co mam zrobić. Baaardzo podobają mi się cruisery. Jako pierwsze moto chciałem wybrać Virago 535, ale dziś byłem u dealera Yamahy i oglądałem XVS650 Drag Star i XVS650A Drag Star Classic i sam już nie wiem :D . Chodzi o to, że ma to być moje pierwsze moto ( Yamaha dlatego, że mam takiego quada i jest suuper ), mam 170cm/80kg i zastanawiam się, czy XVS650 nie będzie dla mnie po prostu za duży, za ciężki itd. Logika by nakazywała, by przymierzyć się do jednego i drugiego ale np. w moim quadzie mam Olinsy i początkowo wydawało mi się że są za twarde ( wolałem seryjne u znajomego !!! ), a teraz, gdy trochę pojeździłem widzę, że są super. Dlatego potrzebna mi opinia doświadczonych motonitów, a nie moje pierwsze wrażenie. :cry: DORADŹCIE COŚ PROSZĘ, BO ZWARIUJĘ. :twisted: . Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 Na twoim miejscu nie obawiałbym się XVS650. To raczej potulny motocykl z nisko położonym środkiem ciężkości. W dodatku wersja Classic ma lepszą amortyzację tylnego koła niż Virago. Następna rzecz to zasięg na zbiorniku - XVS650 ma sporo większy zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 Dokładnie. Mam kolegę, który właśnie zmienił DragStara na WildStara, bo Drag był dla niego za mały (182 cm i 90 kg). Jest zadowolony, więc na Twoim miejscu śmiało bym na Draga wskakiwał. Jedyne co mnie denerwowało w Dragu kolegi to telepiące różne części. Kurdem, tam się wszystko trzęsło jak w mojej kozie KTM. No ale on miał tam już tyle bajerów pomontowane, że miało co o siebie stukać :D PS Ja bym wybrał normalnego, ale i tak większość bierze Classica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Ja bym wybrał normalnego, ale i tak większość bierze Classica. Choper XVS650 ma dużo sztywniejsze zawieszenie z tyłu od wersji Classic i chyba stąd większość ludzi wybiera właśnie Classic. Mnie też bardziej odpowiada wygląd chopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi