krzychu-985 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Jade sobie dzisaj na mala wycieczke a tu 20km od domu wbil mi sie jakis pret w przednie kolo;/ Cale szczescie ze powietrze schodzilo powoli. I ... co zrobic jechac dalej czy do domu. wiadomo do domu .. cala droga powrotna to okolo 20km.h w kole coraz mniej powietrza ale jakos jechac trzebebylo.. jakos dojechalem powietrza jeszce bylo na tyle ze felgi niesklrzywilo itd ale mam problem przednia oponke mam juz dosc zuzyta wiec pasowalo by wymienic ale z prozdu mam oponke 16 i niemoge za nic znalesc takiej jak mi odpowiada... teraz jestem znow uziemiony z motorem;/ :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 16 to chyba popularny rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Wiem te 16 to ciezka sprawa. Kiedys robili pirelli dragon gt, ale z tego co wiem juz ich nie ma. Za to teraz continental robi wlasnie 16 do takich mniejszych pierdzikow. Luknij tu http://www.conti-bike.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 popularny ale do simsonow itd a niezaloze raczej oponki od simka;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 a na allegro patrzyłeś,może znajdziesz jakąś używke w dobrym stanie,albo nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 na allegro juz patrzylem ale minimalny rozmiar to 120.... ja taki mam z tylu to z przodu cos niezabardzo pasuje.. Pewnie jutro pojade do dklepu i zamowie cos ale to bedzie koszt;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 120 mi weszla więc i Tobie powinna pasować,chyba mamy podobne felgi,różnią sie ilością ramion. :roll: a z rozmiaem niewiem jak u Ciebie ale u mnie siedzi 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ale zapewne by weszla ale mi sie niewidzi zeby z tylu miec 120 i z przodu tez.. ale jak bede musial bulic duzzo za nowa opone to kupie jakas na allegro 120 i trudno sie mowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 aaaa! Sory!ja myślalem, że chodzi o opone na tyl! :-D :oops: Na przodzie mam 90 :( Jeszcze raz sorki za zamieszanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 pamietaj że nie mozna od tak sobie zmieniac rozmiaru opon w porównaniu do tego co zaleca producent. jak oryginalnie na tej feldze siedziała 90-ka to mozesz załozyc tylko 80 , 90 albo 100 czyli +/- 10 mm.wplywa to na prowadzenie moto a i w tym przypadku znaczaco na osiagi :( ps. i jesli oponka przeznaczona jest na przednie kolo to nie może jezdzic na tylnym i na odwrót !! tylko nie wiem w jaki sposób są one oznakowane :( Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ps. i jesli oponka przeznaczona jest na przednie kolo to nie może jezdzic na tylnym i na odwrót !! tylko nie wiem w jaki sposób są one oznakowane psze na nichfront= przódrear (chyba) = tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 niemoge task przekladac poniewaz z tylu mam 17 a z przodu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi