orebah Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 [*] [*] [*] Byliśmy razem na spotkaniu Bractwa Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Sam jestem członkiem Bractwa Suzuki i tym bardziej szkoda... Teraz mogę Mu tylko życzyć szerokich dróg tam na Górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ludziska jak kupujecie nowe moto to najpierw musicie się z nim oswoić, a nieodrazu pałować. Nie mam nic przeciwko odręcaniu ale z głową panowie i paniez głową... Swiete słowa [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Smutek... Znowu wypadek rzut beretu ode mnie. Współczuję rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 smutek,przygnębienie........... (`)(`)(`) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 [*] smutek ... nie znałem osobiscie ale jako ze jestem członkiem B-S to wiem ze ułozony człowiek wiele rad dawał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Nie wiem kto to był, ale dla motocyklisty [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek66 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Jestem członkiem Bractwa Suzuki, miełam okazję znać Artura ponad rok. Pozostaję w wielkim żalu. Pozdrawiam wszystkich Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilof_brzesko Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 [*] ale my sie nie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Cześc, na spotkaniu bliskie Arturowi osoby prosiły aby nie przyjeżdzac na pogrzeb motocyklami, aby nie wzbudzac niepotrzebnych niemilych emocji, dlatego jesli ktos sie wybiera to prosba o uszanowanie ich decyzji. Termin prawdopodobnie bedziemy mogli podac niebawem!Prośba do ewentualnych świadków wypadku o dokładne informacje jak to sie stało, ponieważ tak naprawdę to nikt nic nie wie. Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 na spotkaniu bliskie Arturowi osoby prosiły aby nie przyjeżdzac na pogrzeb motocyklami, aby nie wzbudzac niepotrzebnych niemilych emocji, dlatego jesli ktos sie wybiera to prosba o uszanowanie ich decyzji. Trudno się dziwić, też nie chciałabym widzieć nikogo na motorze, gdyby w ten sposób zmarła moja bliska osoba. Chociaż jeżdżę, to i tak pewnie obwiniałabym o wszystko motory(gdyby jechał autem może nic by mu się nie stało, nie?) Masz rację dual, uszanujcie życzenie rodziny.[']['][']['][']['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaels Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ... bezsensowna śmierć Wielkiego człowieka. Bez Niego Bractwo by nie istniało, wiele mu zawdzięczamy... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 [']['][']['][']['] :( Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi