misiek775 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Ja jak bym stworzył takie coś (spewnoscią nigdy) i bym został wyśmiany to też bym sie kłucił ze jest ok. A jak bym przyznał innym racje ze to shit to bym wyszedł na mądrego inaczej.Swoją drogą oryginał jest zawsze naj lepszy. Mz-ki były najlepszymi motocyklami w swojej klasie byłego bloku wschodniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 A mnie sie oryginał nie podobał a i tak jesteście inni. Najbardziej hamskie forum jakie widziałem. Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Najbardziej hamskie forum jakie widziałem.Nie forum. Znajdzie się parę taki osób. Ale trzeba tez się liczyć z tym, że jednemu się podoba twoja przeróbka, a drugiemu nie. Nie ma co się przejmować. Najważniejsze jest to, ze tobie się podoba, bo w końcu zrobiłeś to dla siebie. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 rob tak jak tomason2 mowi nie wazne ze inni mowia ze to szajs wazne ze ci odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 W sumie powiedziałem źle bo forum jest świetne ale są osoby które robią tutaj syf :-x Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do magnum 200: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ten tuning Ogarka jest świetny :-D :-D :-D :-D :-D :-D O Boże zmiłuj się nad wiejskimi głupkami robiącymi z Ogarów statki kosmiczne nadające sie do cyrku. :-D :-D :-D :-D Lałem z tych zdjęć przez pół godziny :-D :-D :-D :-D Bez urazy magnum :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D [ Dopisane: 18-07-2005, 17:52 ]P.S tak na poważnie: NIE BIERZ SIĘ ZA TUNING BO CI GÓWNO Z TEGO WYCHODZI!!!! szkoda ogarka :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Weź stary co Ty w ogóle piszesz :) najpierw zastanów się 10 minut i potem pisz a nie.Ważne że ogarek podoba się właścicelowi on na nim bedzie jeździł a nie Ty :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Kamikaze16 - jeśli spojżeć na sprewe agrotuningu z innej strony - odnośnie ogara Magnuma - który jego element wsadzony jest tylko i wyłącznie dla wyglądu i niema żadnej wartości użytkowej?(poza skróconymi błotnikami, które są feee :? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Sorka za taką szydere ale wkurzył mnie Magnum 200 za to że wsiada na każdego kto skrytykuje jego ogarka. Też uważam że ważne jest to aby moto podobał sie właścicielowi i to wszystko. P.S I niech nie pisze że jego ogar podoba sie wszystkim bo to lipa. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Mi się z zasady niepodoba żaden ogar 200 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 w latach swietlności Ogary ładne były :) a Magnuma nie jest taki zły ;) ;) pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 nic nie mówie...później bedą teksty typu: "ale hamskie forum" :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 w latach swietlności Ogary ładne były mi się nigdy niepodobał ten silnik... Z tamtych lat już wolę ogara 205 czy nawet starsze od ogara romety t1 i pochodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Swoja drogą to ten jego ogarek mi się nawet spodobał . Co do tych sportowych Mz to moim zdaniem żeby Japonie opanowały mniej rynek motocykli z pewnościa Mz była by dalej w czołówce(mowa o nowych Motocyklach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi