mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jednak zażegnałem pomysły ze zmianą moto na CHARTA czy Japonca:D.Robię swojego Rumaka wizualnie(bez tuningu) choc mam dylemat czy zrobic ładnego orginalnego Romeciaka jakkich juz mało czy zrobic z przeróbkami (typu inny bak) jak MAGNUM z tematu niżej.Proszę o pomoc w wyborze! [ Dopisane: 30-06-2005, 10:17 ]AHA i czy zakładać owiewkę??Myslalem o takiej ale nie zeby unowoczesnic wyglad lecz aby zakryc to co chcę tam uktyć-zamierzam zrobic licznik na takich trzymaniach od simsona badz jakas deske rozdzielcza-jesli jednak nie wyjdzie to po prostu wywiercic jeszcz małą dziurke na stacyjke z kluczykiem(od razu nasowa mi sie kolejne pytanko od jakiego moto zalozyc stacyjke??) POZDRO FOR ALL Narx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 niee czlowieku owiewke pewnie typu tiger?? To jest najwiekszy WT jaki mozna sobie wyobrazic. Lepiej wez swojego motora i doprowadz do idealnego stanu ale w orginale to bedzie cos. Potem walniesz foto na forum i ludzie beda podziwiac a nie wysmiewac ze WT :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Robię swojego Rumaka wizualnie(bez tuningu) choc mam dylemat czy zrobic ładnego orginalnego Romeciaka jakkich juz mało czy zrobic z przeróbkami (typu inny bak) jak MAGNUM z tematu niżej.Proszę o pomoc w wyborze! Ja jak bym miał robić coś z rometem to bym coś poprzerabiał żeby miał jakiś własny orginalny wygląd :) chociaż by się różnił od innych romecików :) pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A po co Ty sie pytasz? Robisz tego Ogara tylko po to zeby podobał sie kolegom z forum? Juz było 100 takich tematow i sadze ze ten takze nie wypali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak narazie to widze, ze więcej gadasz niż robisz. W ogóle ile masz kasy na to przeznaczone ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jakies 500zł w Ogara wkładam.A pytam się bo moze jakieśfajnbe pomysły zarzucicie a nie zeby wam sie podobało a ta owiewka to nie mial byc tiger tylko jakas dobra a uzywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 chlopie zdecyduj sie wreszcie na cos , zalorzyles juz z 5 topicow.... Ogarka zrob tak jak tobie sie podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Założyłem bo nie wiedziałem czego chce teraz po waszych poradach zdecydowałem sie ze nie kupuje zadnego suzuki ani na razie nie kupuje simsona-robie rometa.A z simsonem t omoze w zime sie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Kuźwa miałem się w twoich tematach nie wypowiadać, ale cóż... jak masz 500 zł to nie pakuj tego w rometa !!! sprzedaj to "cudo techniki" za 150-200 zł i kup charta... dobrze ci radze... wpakujesz 500 zł a to i tak nie będzie dorównywało do pięt chartowi czy simsonowi... MYŚL to nie boli... Pzdr :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 poza tym sprzedaz to za max 300 - 400 zl , bo nie masz papierow.. wiec jaki w tym sens? Wiem , jest idea odnawiania histori motoryzacji polskiej ale napewno ty w wieku 13 lat o tym nie myslisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jesli nie masz pomyslu na przerobke to wogole sie za to nie bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wiec okazało sie ze z papierami nie ma prbolemu a wałsnie chcwe go odnowic a mianowicie myslałem nad=-czerny błyszczący sie lakier-chromy tam gdzie orginalnie-zafdnej owiewki tylko zorbie w lampie stacykle na klucz -polerowanie silnikaMoto ma być jak orginał wiec dzieki za dopowiedzi napisze tu cos jak zrobie tego romeciora izapodam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 z papierami nie ma prbolemu a co zamierzasz zrobic ?? Moto ma być jak orginał to zrob tak jak wyszło z fabryki zadnych udoskonalen czerny błyszczący sie lakier o "czernym" lakierze nie slyszlem ale o czarnym tak - pomysl troche jesli ma byc oryginalny to i kolor jak najbardziej zblizony do oryginała stacykle na kluczi juz nie oryginał polerowanie silnika a czy Oryginalnie był polerowany silnik ?? ale to mozna wykonac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak chcesz się pobawić w odnowe, to spoko. Ale i tak kaska Ci się raczej nie zwróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A nie lepiej pozbierać przez jakiś czas kasy i kupić simsona? Simson i bez przerobek ładnie wygląda , a inwestować w ogara bez dokumętów to strata kasy. pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi